zaterdag 25 november 2023

Nog 6 dagen ...

Over 6 dagen start Thea's Adventskalender 2023. 
Inmiddels de 10e op rij, dus reden genoeg om nog even een kijkje te nemen bij voorgaande edities.

Vandaag kijken we terug naar de Adventskalender van 2017

Evi's Kelder

De dagen voorafgaand aan de Kerst zet Evi, de vrouw van Claus, alvast lekker etenswaren koud in de kelder, zodat ze bij terugkomst op Kerstavond Claus kan verwennen met een heerlijke Kerstmaaltijd.

Dit jaar maakten we niet alleen de kelder, met daarin de benodigde meubels en andere spulletjes wat je in een kelder vindt, maar ook maakte we eten van fimoklei.

In het materiaalpakket zaten kleine stukjes fimoklei, welke ter plekke nog gemengd moesten worden voor de juiste kleur. Ik vond het heel leuk om te zien hoe de verschillende deelnemers aan de hand van mijn simpele uitleg toch hele mooie stukken brood, fruit en groenten konden maken.

De fimoklei pakketjes zijn kort in de verkoop geweest. Ik heb ze uit de verkoop gehaald omdat de klei in de loop van het jaar hard werd, ben ik er mee gestopt. Een aantal andere items zoals het wandkastje met conservenblikken, poetsmandje, emmer en mop en natuurlijk het stoffer en blik set zijn nu nog steeds te koop via de webwinkel (mits op voorraad natuurlijk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten