collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 18 januari 2015

Poppenhuis en Miniaturenbeurs Urk

Nadat ik al enkele keren naar de beurs in Assen was geweest, had ik al eens bij Stella gevraagd of er bij de beurs op Urk mogelijk ook een plekje voor Minidoor zou kunnen zijn. Tot dit jaar kreeg ik steeds te horen dat dit echt niet ging, maar gelukkig was er nu wel ruimte. Twee tafels, wel veel kleiner als op andere beurzen, maar alleen al leuk om te gaan en de sfeer te proeven.
 
Dus zaterdagochtend vroeg op - altijd weer later dan gepland - snel de auto in gepakt en samen met Rob richting de Koningshof op Urk, waar de beurs gehouden werd.
 
Wat een gezellige beurs was dit zeg, zoveel mensen, iedereen in voor een praatje. Veel bekende mensen gezien, maar ook weer met nieuwe mensen staan praten over de gezamenlijke hobby. Vanavond zat ik op de bank nog te bedenken hoe bijzonder het toch is dat in een leven waar mensen steeds meer langs elkaar heen gaan leven, toch op bepaalde onderwerpen elkaar opzoeken en ervaringen delen.
 
Naast de verkoop ook weer veel tips & trics uitgewisseld en zo werd het al met al weer een hele gezellige dag. De beurs duurde tot 16.00 uur, dus uiteindelijk waren we ook niet te laat thuis (18.30 uur) om nog even samen een relaxed avondje op de bank te hebben.
 
Via Facebook kwam er nog een leuke foto langs, met in het midden Rob op de foto en ik half onder mijn stellage weggedoken. Ook hier dan maar even delen he!
De klokjes van Helena's Miniatures staan mooi in beeld, alsof de mensen er even een stapje voor opzij zijn gegaan.
 


Ik heb me al weer opgegeven voor volgend jaar! Gezellig!

4 opmerkingen:

creahobbynl zei

Hallo Thea,

Ja, het was heel gezellig op de beurs op Urk. Fijn om kennis met je te maken.

Groetjes Natasja

Jolinda Koek zei

Nou ja, ik zag die foto ook voorbij komen, maar zag jullie niet. Heb wel heel veel positieve reacties gelezen. Leuk hoor!

Thea van Hasselt zei

Hallo Natasja, ik heb je gevonden tussen mijn volgers. Ook ik vond het leuk om met je kennis te maken. Ik voeg je blog toe aan mijn volglijst, want je maakt leuke miniaturen.

Groetjes, Thea

Helma zei

Ziet er gezellig uit, Thea!

Groetjes Helma