collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

vrijdag 23 januari 2015

Afscheidscadeautje

Half nov 2014 ben ik gestopt met mijn werkzaamheden voor de Ondernemingsraad. Ik zat in 2 Ondernemingsraden, en lid van 2 commissies. In totaal nam dit gemiddeld 2 werkdagen in beslag, het lezen van stukken in mijn vrije tijd helaas niet meegerekend.

Doordat ik toch graag in de avonduren en weekenden meer uren voor mezelf wilde hebben, mede door de uitbreiding van mijn webwinkel, standhouder zijn op beurzen en het geven van workshops, ben ik hier na 6 jaar mee gestopt.
______________________________________
Gisteravond had ik met de Ondernemingsraad een afscheidsetentje. Naast de nieuwe Raad was ook de directie aanwezig. Niet alleen voor mij werd het afscheid gepland, maar ook voor 3 van mijn collega's die gestopt zijn.
Na een korte speech door de voorzitter werden er cadeautjes uitgedeeld. De andere 3 kregen een lekkere ritual en een cadeaubon. Voor mij had hij wat anders in petto...
De voorzitter vertelde dat hij het niet kon maken om met een 1:1 cadeau te komen, mede omdat hij mij op een andere manier had leren kennen, namelijk mijn passie voor de 1:12 hobby.

Hierop legde hij deze 2 pakjes voor me neer.

Het linkerpakje, zoals hij me één van de eerste vergaderingen had leren kennen, en het rechterpakje als teken hoe ik mij in de loop van de jaren ook met mijn werk binnen de OR verder geprofessionaliseerd had. Super benieuwd heb ik de pakketjes opengemaakt.


Bij het open maken bleek het om een laptop van het merk Sony te gaan en het 2e cadeautje was een 16 GB Ipad. De 2 pakketjes zijn gekocht bij Miniatures World Paris, een Chinese miniaturen site, dus de Laptop en Ipad hebben ook nog eens een lange reis afgelegd. Erg leuk en attent, vooral omdat hij de moeite voor me genomen heeft een persoonlijk cadeautje voor me te kopen.
Daarnaast kreeg ik net als de collega's ook nog een cadeaubon. OR-collega's, heel erg bedankt voor de gezellige avond en leuke cadeaus.
De miniaturen gaan een mooi plekje krijgen in de Kostschool.

Ook de directie had nog een aanvullend cadeautje meegenomen, namelijk een heerlijke blok chocola met "Dank je wel" erop. Hier weet ik dit weekend wel raad mee. Ook heel erg bedankt.

__________________________________

In december had ik ook al afscheid genomen van één van de commissies en hier kreeg ik naast een Amaryllisbol, een gedichtenbundel ook nog een cadeaubon, dus ik denk dat ik maar eens een mooi naslagwerk over de miniatuurhobby voor mezelf uit ga zoeken. Leuk!!!
Iemand een suggestie?

3 opmerkingen:

Krin zei

Wat een geweldige cadeaus heb je gekregen Thea. Daar is echt over nagedacht.
Leuk dit soort herinneringen.

groetjes, van Krin

Jolinda Koek zei

Zo, of jouw werk voor de OR werd gewaardeerd!
Lief hoor, zo op zoek te gaan naar een persoonlijk kadootje.

En een boek? Tja, dan zeg ik: het Franse Huis, maar ik weet dat je Engelse versie wil bestellen (of heb je m al in huis?).

Thea van Hasselt zei

Nee Jolinda, die heb ik nog niet, wil even kijken of er anderen nog met een andere suggestie komen anders wordt het inderdaad het Franse huis

Groet, Thea