collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 19 januari 2015

Etagère gemaakt

Na alle voorbereidingen voor de workshop Servies maken en de beurs in Urk afgelopen zaterdag was ik van mening dat ik zondag wel even iets voor mezelf mocht doen. Dit betekende overigens toch dat ik nog wel even aan de slag moest op mijn werkkamer, welke een beetje onoverzichtelijk geworden was de afgelopen 2 weken, maar aan het eind van de middag kon ik er voor gaan zitten.
______________________________________

Ik heb gekozen om alvast vooruitlopend op het Veranda-project van de OLMC met de fimoklei bordjes van de workshop een etagère te maken. In wit, lichtblauw en antiekgroene bloempjes.
Waarschijnlijk wordt dit ook de kleurstelling van mijn veranda, maar dat weet ik nog niet zeker.
De etagère is bewerkt met de decoupage techniek. Een techniek die ik altijd erg leuk vind om te gebruiken en ik heb in de loop van de jaren ook best wel veel mini-printjes op servetten bij elkaar gespaard om hiervoor te kunnen gebruiken.

De theepot en 2 theekopjes staan ook al klaar, deze vind ik leuker om te verven met hetzelfde patroon als het servet, dit omdat ik er meer symmetrie in wil hebben. En dat is lastiger met decoupage. Dus de verf erbij gepakt, maar waar was de groene verf ook al weer...... Oh ja, Karin had deze tijdens de workshop dag overgenomen van me. Morgen eerst dan maar even een nieuw potje gaan halen....

 
______________________________________

3 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Leuk gedaan, Thea.
Lekker he, zo'n dagje voor jezelf, dan kun je veel doen......

Roelie zei

Mooi geworden. Mooie kleuren ook om te gebruiken op je veranda.

Groetjes, Roelie

Paula zei

Wat een prachtige etagere! Leuk idee!

Groeten van Paula