collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 16 november 2014

PPH weekend 2014 - De omgeving

Tijdens het weekend spreken we altijd even af om ook even lekker naar buiten te gaan. Frisse neus, park bekijken en als het kan ook een stukje bos pakken.

In vergelijking met vorige 2 jaren was de omgeving hier mooier en het bos dieper toegankelijk. Bij het verlaten van het Landalpark De Vers liep je gelijk de bossen en duinen in aan de rand van het natuurgebied de Peel.
Het knutselwerkje in het huisje blijft wel roepen, dus we willen geen uren weg zijn, maar een gezellige wandeling kan geen kwaad, en wat hebben we een geluk dat het dit weekend zo mooi weer is. Ik had gisteren al beschreven dat we buiten geluncht hadden, nu liepen we na 4 uur naar buiten in nog een heerlijk zonnetje.

Begin nov. verwacht je dat de bomen kaal zijn, daarom zou het in elk geval een charme zijn als de dennenbomen dan nog groen waren tegen het duinlandschap, maar we hadden echt geluk, want de loofbomen hadden nog volop blad aan de boom in allerlei kleuren. Ook stonden er nog een grote hoeveelheid paddenstoelen, helaas geen vliegenzwam, want die blijft natuurlijk mooi, maar wel hele leuke mini-paddenstoeltjes gezien, zo schattig om ook op de foto te zetten.

Hieronder een foto-impressie van zowel de wandeltocht op zaterdag als zondag. Jolinda en Irna waren op zondag al weg, maar samen met Helma hebben we toen ook nog een paar kilometertjes afgelegd.

 
Morgen schrijf ik over de leuke give-aways die we elkaar cadeau deden!

4 opmerkingen:

Krin zei

En vandaag, een week later, zit ik met natte haren dit blog te lezen. Denk meteen terug aan vorig weekend. Het was zeker geweldig weer. Ook hier hebben we toen heerlijk gewandeld op beide dagen.
Zouden we nog zo'n lekker weer weekend krijgen dit jaar?
Groetjes, van Krin

Helma zei

Nou ik weet het niet Krin, zeker niet met blad aan de bomen denk ik. Het is hier nu bijna gebeurd.
We hebben heerlijk genoten van de wandelingen en nog bergje op en bergje af ook, wat wil je nog meer.
Mooi foto's Thea.

Groetjes helma

Jolinda Koek zei

Ja, zo denk ik ook terug aan dit weekend en vorig weekend. Hier is de tuin doornat en echt herfstig.

Al houd ik niet van de herfst, die heeft toch ook wel zijn charme.

Thea van Hasselt zei

Zeker geen lekker weer om de tuin winterklaar te maken. Alles plakt!