collage voorblad

collage voorblad

maandag 20 november 2017

Deelname aan de Workshopsessie Thea's Adventskalender 2017

Meer informatie.....


Lijkt het je leuk om mee te doen aan Thea's Adventskalender, let dan even op, want hier lees je meer over de deelname mogelijkheden.

De Kalender loopt van vrijdag 1 december t/m zondag 24 december a.s. en bevat 24 verschillende workshopjes, de ene dag groter dan de ander. Met de verschillende workshopbeschrijvingen, welke je dagelijks ontvangt, bouw je in 24 dagen tijd Elvira's Koele Voorraadkelder. 
In de workshops worden nieuwe technieken aangeleerd, of al bekende technieken weer even uit het stof gehaald. 

Ter bescherming van een klein stukje copyright en het vele werk wat in de workshops is gaan zitten, vraag ik net als vorige jaar een kleine bijdrage voor jullie deelname aan Thea's Adventskalender 2017. 

Deelname:
Je kunt op 2 verschillende manieren mee doen:
  1. Deelname online (dagelijks een mail) kost € 6.50.
  2. Heb je liever een boekje met alle beschrijvingen? Deze kost €15,00 (excl. verz.kosten €2,95).
Het verschil is dat je bij optie 1 dagelijks een mail toegezonden krijgt, met daarin de workshopopdracht voor die dag, denk hierbij aan een echte adventskalender, waarbij je elke dag maar 1 hokje open mag/kan maken.

Toch zijn er mensen die de workshops erg leuk vinden, maar waarbij het niet lukt om ze dagelijks te volgen. Ook kan het zijn dat je liever de hele set aan workshopbeschrijvingen gebundeld wilt hebben! Je kunt dan aangeven dat je liever een boekje wilt ontvangen.

************************* 

Benodigde Materialen:
Het is mogelijk dat je niet alle materialen bij de hand hebt, dus bied ik de mogelijkheid om net als vorig jaar een materialenpakket samen te stellen, welke voorafgaand aan Thea's Adventskalender 2017 bij mij te bestellen is.

In de pakketten zitten de benodigde materialen voor de verschillende workshops, per dag verpakt. Kosten hiervan zijn € 35,00 per doos (excl. verzendkosten). Wil of kan je niet zelf aan de slag met Fimoklei (7 workshoponderdelen), dan kun je ook kiezen voor een kant en klare levering van de Fimoklei produkten (gemaakt door o.g.), dan komt er alleen nog wel € 10,00 extra bij. 
Heb je de glazen potjes niet op voorraad (op de kapstok), dan hoeft dit ook geen probleem te zijn, voor € 3,00 kun je deze mee bestellen.
Voor het versturen van de materiaalpakketten worden verzendkosten in rekening a €3,95 per pakket.

De genoemde prijzen die hier vermeld staan, zijn geldig tot 1 jan. 2018. Hierna wordt het hele project overgezet naar Minidoor - Workshops, Handwerk- en Poppenhuisminiaturen, waarbij de workshoppakketjes per stuk (incl 21% BTW) aangeboden gaan worden.

Vul onderstaand deelname formulier in en stuur deze naar theavhas@gmail.com
Geen opmerkingen: