donderdag 14 november 2019

Thea's Adventskalender 2019
Voor de 6e keer kan ik dit jaar weer een Adventskalender presenteren!
Dit jaar heb ik gekozen voor een scene, waarbij een binnen en buitengedeelte gebouwd en ingericht gaat worden. De Adventskalender bestaat uit 24 workshoponderdelen en we gaan met elkaar werken aan de inrichting van een huiskamer, waar een "High Tea" in Kerststijl klaar staat.

Een "High Tea" waar voor jullie nog niet precies bekend is hoe deze er uit kan komen te zien. De jongen en het meisje weten het wel, want zij staan al naar binnen te gluren. 

*****

De Adventskalender wordt gemaakt met de mogelijkheid om of de jongen of het kleine meisje te maken. Samen met een basispakket aan materialen in combinatie met een aantal losse materiaalpakketjes kun je tot een keus komen hoe jij je tafereeltje in elkaar wilt zetten.https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/theasminiatuurwereld/c-4862101/thea-s-adventskalender-2019/


Want....
  • je kunt ook dit jaar weer kiezen uit een Online Deelname of een Boekje.
  • je kunt een materiaalpakket aanschaffen, maar dit hoeft natuurlijk niet. Mogelijk heb je thuis voldoende materialen op voorraad liggen om hier mee aan de slag te gaan.
  • heb je geen passend kijkkastje? Ik heb een doosje met beschrijving voor je klaar liggen om zelf een kijkkastje in elkaar te zetten.

*****

Deelnemers aan de Adventskalender 2019 worden per mail of aan de hand van het boekje op de hoogte gebracht van de 24 workshopbeschrijvingen. 
Van 1 t/m 24 december zal het project ook op mijn blog dagelijks te volgen zijn.
Op mijn FBpagina van Thea's Miniatuurwereld zal dagelijks een link gezet worden om via de link het project ook hier op mijn blog te kunnen volgen. 


*****

Wat het deze keer ook extra leuk maakt is dat je zelf ook verschillende workshops nog toe kan voegen, dit kan al tijdens deze Adventsperiode, maar je kunt er ook voor kiezen om op een later tijdstip nog miniaturen toe te voegen. In de loop van het project zul je vast wel op ideeën komen!

Ik ben weer erg benieuwd wat jullie van de Adventskalender vinden 
en hoop natuurlijk ook dat jullie weer zin hebben om mee te doen. 

*****

©Thea

5 opmerkingen:

Sonja zei

ik doe mee Thea

Jolinda Koek zei

Ik natuurlijk ook!

Marianne's MiniatureWorld zei

Ik ga gauw kijken of dit haalbaar is voor mij. Erg leuk

Helma zei

Wat een leuk idee!

Groetjes Helma

Esther zei

Helaas moet ik voor dit jaar afzeggen. Tijdgebrek is de boosdoener. Erg jammer maar misschien volgend jaar beter!