zaterdag 30 november 2019

“High Tea at Christmas”





De “High Tea at Christmas” is het project voor de aankomende Adventsperiode.

In de afgelopen periode hebben zich 29 deelnemers gemeld om mee te doen aan de Adventskalender 2019. Van 1 t/m 24 december krijgen ze dagelijks een mail toegestuurd met daarin een nieuwe opdrachtbeschrijving. Ook zijn er een aantal deelnemers die de opdrachten gebundeld in een boekje wilden ontvangen. Ook hier was dit jaar weer veel vraag naar, waardoor deze ook uitverkocht is geraakt!

De ideeën van dit project zijn ontstaan tijdens onze jaarlijkse PPH weekenden met mijn zus en vriendinnen. In een Engels tijdschrift kwamen we foto's tegen, die uiteindelijk de basis hebben gelegd van deze Adventskalender.

In het project werken we aan een binnen-  en buiten-gedeelte. De jongen en het meisje zien rond de Kerstdagen een “High Tea” in de kamer staan.Lopende het project komen we er met elkaar er achter wat voor lekkers zij binnen te zien krijgen. 

Maar tegelijkertijd wil ik de deelnemers ook uitnodigen om naast de gegeven workshoponderdelen vooral ook hun eigen creativiteit te gebruiken en de eigen ideeën en leuke miniaturen in dit thema toe te voegen aan het project.

Ik wens alle deelnemers, maar ook alle lezers van mijn blog (in binnen- en buitenland) heel veel lees- en knutselplezier toe. 

Groet, Thea

2 opmerkingen: