zondag 11 januari 2015

OLMC Ontmoetingsdag 2014

Excuses voor de late berichtgeving over dit onderwerp, want het is vandaag al weer 3 maanden geleden dat de OLMC Ontmoetdingsdag er was,
namelijk op zaterdag 11 oktober 2014.
We kwamen bij elkaar in een sporthal in Veenendaal, Kitty had dit net als vorig jaar weer voor ons geregeld (incl. de catering). Graag kijk ik nog even terug en wil nog een paar foto's van de gekregen give-aways met jullie delen.
______________________________________

Op het programma stond het maken van een theekopje tot miniatuur-tafereeltje. Via onze Yahoomail en chatavonden was er al veel informatie gewisseld over de verschillende kopjes en wat een ieder er mee wilden gaan doen, maar vandaag zouden we dan ook daadwerkelijk aan de slag gaan.

Na overleg had ik ook een gedeelte van de webwinkel bij me, m.n. de decoratiematerialen en Flowersoft, voor de bekleding van het buitentafereeltje op de schotel.

Hierdoor had ik minder tijd om me ook echt met mijn huisje (kop en schotel) bezig te zijn, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat de inspiratie me even ontbrak.
Dus na wat kleine probeerseltjes toch besloten om voor nu even te stoppen en het thuis verder op te gaan pakken.
Je begrijpt het mogelijk al, je hebt dat verslag nog van me te goed. Want hier ben ik echt nog niet aan toegekomen, mede vanwege mijn plotselinge ingeving om de Adventskalender 2014 te maken.

Maar  nog even terug komend op deze dag!

 
Want aan het begin van de dag hadden de meeste dames namelijk ook nog een kleinigheidje meegenomen voor elkaar. Ik ook natuurlijk, ik heb dit jaar gekozen voor een houten Hart-bordje met de tekst "Koekje erbij". Leuk voor bij het 2e cadeautje, want dit was een Bolletje Koekjesbus, met daarin een aantal koekjes, gemaakt van fimoklei....


Het delen van deze give-aways is op zo'n dag een hele happening.
De "Oh"s en "Ah"s gingen over tafel, net als de vragen:
"Waar heb je dit van gemaakt?" en  "Hoe ben je op dat idee gekomen?"
Altijd een zeer chaotisch maar ook een bijzonder leuk moment.
Hieronder de foto's van de verzameling give-aways,
zowel verschillende miniatuurtjes als ook een aantal workshoppakketjes.

Dames, ik ben er super blij mee.
Alles gaat een mooie plekje vinden in één van mijn projecten.


 
Het was weer een supergezellige dag.
Gelukkig staat de dag voor volgend jaar ook inmiddels al weer gepland.

2 opmerkingen:

  1. ja , een mooie dag was dat en ik moet ook nog alles uitpakken. Dus je benniet de enigste die zo laat is me de foto's.

    Groetjes helma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo, wat veel kadootjes, zeg, ik snap wel dat de ooh's en aah's niet te tellen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen