zondag 3 januari 2021

Prijsjes voor de winnaars van de Thea's Adventskalender

Zoals elk project probeer ik ook deze Adventskalender af te sluiten met een leuk klein prijsje. In eerste instantie gaat het natuurlijk om de eer als je werkstuk door de lezers van mijn blog en FB pagina als mooiste betiteld worden, maar het is ook altijd leuk om er een prijsje mee te kunnen verdienen.

Net als voorgaande edities niet groot, maar wel leuk om te krijgen! 

+++++++++++++++++++

Eerder meldde ik dat er 3 prijsjes te vergeven zijn.

De eerste prijswinnaar die bekend gemaakt wordt, is één van de deelnemers zonder materiaalpakket. Alle gemaakte workshoppakketjes worden bij elkaar opgeteld en degene met de meeste punten wint deze eerste prijs. 

Zitten er onderdelen bij uit het materiaalpakket, dan worden deze voor de helft mee geteld, dus.... Je hebt alles uit eigen voorraad gebruikt, alleen je hebt wel het pakketje van Noëlle mee besteld en verwerkt in je project . Je krijgt dan geen 5 punten, maar 2½ punt voor dat onderdeel. 

Deze prijswinnaar wordt vrijdagavond bekend gemaakt!

+++++++++++++++++++ 

De andere 2 prijswinnaars zijn de 2 deelnemers die, nadat de punten voor de workshoponderdelen gegeven zijn - na plaatsing op FB en Blog -  van de lezers de meeste punten gaan krijgen.

Deze prijs wordt zondag 10 januari rond 21.00 uur bekend gemaakt!

En wat kun je winnen?

Ik heb dit jaar voor de winnaars van de puntentelling de volgende prijsjes gemaakt. 

De winnaar van de hoogste punten in de workshop-onderdelen wedstrijd krijgt een DIY pakketje van het mandje, zodat je deze nog zelf kunt maken! 

+++++++++++++++++++ 

Wil je mee doen met de prijsuitreiking?

Stuur je foto dan voor a.s. vrijdag 8 januari 18.00 uur in!

+++++++++++++++++++ 

De puntenverdeling voor de workshoponderdelen ziet er als volgt uit:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten