zondag 4 oktober 2020

DHN artikeltje uit 2010

Vandaag ben ik mijn computer aan het opschonen. 

Diverse workshops, foto's en overige bestanden staan al langere tijd verdeeld over de computer en 2 harde schijven. Doel is om alles overzichtelijk op 1 schijf te krijgen.... Ik ben dus nog wel even bezig.

Maar ook zo leuk om te doen, want je komt veel oude foto's tegen.... en wat een ideetjes heb ik opgeslagen zeg.... Ik moet wel 100 jaar worden wil ik alles kunnen maken.... (haha).

Ook kwam ik dit artikeltje tegen die ik geschreven heb voor het DHN tijdschrift n.a.v. de kinderworkshop in 2010 in de Eusebiuskerk in Arnhem. ik was toen nog geen standhouder, en bezocht deze beurs samen met mijn zus Helma. Mijn dochter ging in die periode ook elk jaar mee en dat jaar nam ze haar vriendin Margot mee. 

De poezenkamer staat overigens onder in mijn vitrinekast en wordt zo nu en dan een beetje aangevuld..... Ik zal hier binnenkort weer een keer een foto van laten zien! 



2 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk geworden. En al heel lang geleden dus. Goh, ik had het idee dat jij al veel langer met 'n kraam op de beurzen staat. Vind Daphne het nog steeds leuk om zelf iets te maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hermie
    ik ben in 2010 begonnen met kleine beurzen en vanaf 2013 stond ik ook op Rijswijk.... Hierna is het in een stroomversnelling gegaan. Ik was voor het eerst op de DHN show toen de beurs verhuisde van Apeldoorn naar Ulft. En later dus van Ulft naar Arnhem. De jaren voor Ulft was ik dus al wel bezig met de verkoop, maar nog niet op de DHN show, hier ging ik 2x per jaar met mijn zus en later ook met mijn vriendin Jolinda en haar zus naar toe.

    Daphne is nu minder met miniaturen bezig, maar ze denkt wel met me mee (ook heel belangrijk) en helpt me op de beurs in Rijswijk en Arnhem.

    BeantwoordenVerwijderen