collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

woensdag 4 maart 2015

Een grote borduurverrassing!

Het is wel geen 10e van de maand, maar ik kan het echt niet opbrengen om nog 6 dagen te moeten wachten met het delen van mijn mooie cadeautje wat ik vandaag heb mogen ontvangen van Sonja Balks.

Vorige maand, na de 10e vd maand stuurde Sonja mij een berichtje. Nu het meeuwtje bijna klaar is, vroeg ze zich af of ik al nagedacht had over een volgend projectje. Sonja is momenteel met een strandtafereeltje bezig en vertelde mij dat ze een paar borduurkits in Engeland had besteld. Tegelijkertijd vroeg ze of ik misschien belangstelling had voor een paar patronen, zodat ik met eigen stramien en borduurzijde het volgende projectje op kon starten. Zo lief dat ze me dit aanbood, dus aangegeven dat ik dit wel leuk zou vinden. Ook leuk om samen aan een zelfde projectje te werken. Vorige week mailde ze me dat het pakketje onderweg was en ze ook een kleinigheid mee gestuurd had. Vandaag heb ik het pakketje mogen ontvangen. Gelijk alles opengemaakt, ik was wel volledig verrast met het zien wat er allemaal in zat!

Ik heb maar liefst 12 verschillende patroontjes van de 'By the Sea'-serie van Sonja gekregen en er tussen zat een heel lief pakketje in roze papier. In het pakketje zat warempel een hele nieuw borduurkit. Ik wist niet wat ik zag, Sonja, wat maak je me blij, dit is zo leuk en lief van je.


Nu kan ik volgende week bij de 10e van de maand dus gelijk mijn volgende borduurwerkje introduceren. Ik was er stil van. Maar toen zag ik nog iets in het pakketje zitten, een mini-borduurpakketje om in mijn naaikamer te leggen.


Op het patroon zijn letters van het alfabet te zien in rood en blauw, met borduurzijde erbij. Ook weer zo leuk!

Dank je, dank je wel Sonja, wat een grote verrassing is dit allemaal! Ik ben er zo blij mee. Jij ook heel veel succes met je borduurwerk, ik blijf je volgen op je blog...

http://minisonja.blogspot.nl/
http://minisonja.blogspot.nl/

... en ik adviseer mijn lezers dit ook te doen!

4 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Wauw, wat een lief kadootje, ik snap dat je daar stil van wordt!
Nu nog een strandhuisje aanschaffen......

Ik ga Sonja ook volgen hoor!

thea zei

Wat een grote verrassing is dit, ik kan me voorstellen dat je hier heel blij mee bent.
Ik volg Sonja al op haar blog, daarnaast durf ik te zeggen dat Sonja als je iets van haar ontvangt het gul. Ik heb het zelf ook al een keer ervaren.

Gr. Thea

Paula zei

Wat een enig cadeau!!

En nu lekker borduren....
Groeten van Paula

Helma zei

Wat leuk, een vervolg op je huidige borduurwerkje .
Lief van Sonja!

Groetjes Helma