dinsdag 5 december 2017

Dag 5 van Thea's Adventskalender

Metalen KoekblikAlweer de 5e dag van de Adventskalender. Ik ben erg benieuwd naar jullie resultaten, volgens mij willen de deelnemers het voor mij ook spannend houden, want ik heb nog van niemand een miniatuur langs zien komen.

Ik ga er dan maar van uit dat alles goed verloopt, dus gaan we vandaag met elkaar een metalen koekblik maken, beetje rommelig en scheef mag hoor, want het is oud en versleten. Er wordt een leuke print van Verkade koeken bijgeleverd in het workshoppakketje dus dit moet helemaal goed komen.

Voor de deelnemer is het even passen en meten op het stukje blik, mocht je nu vinden dat je te weinig ruimte hebt, neem dan zelf een blikje frisdrank, en knip hier zelf ook een stuk nog uit.

Voor het verwijderen van de print (welke ik overigens gewoon aan de binnenkant heb laten zitten) kun je met een schuursponsje en een beetje Cif de print er zo afschuren.

Vandaag weer heel veel succes met deze workshop en leg de pleisters in de buurt, want het blik is erg scherp op mee te werken......
Mocht je het echt niet aandurven om met het blik te  werken, dan kun je evt. onderstaande print gebruiken.


© Thea

3 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Nou, ik loop achter, heb het broertje klaar, maar vandaag en morgen ben ik vrij, dus kan ik alles weer inhalen.
Ik zal verklappen dat ik erg tevreden ben over mijn vloertje......

Zo, nu ben je nog nieuwsgieriger

carmen zei

me encanta ese imprimible, me lo quedo con tu permiso ...

Thea's Miniatuurwereld zei

¡Te doy permiso para esto! ¡Diviértete con eso!