vrijdag 2 december 2016

Dag 2: De deur


Ik ben even benieuwd, is iedereen gisteren van start gegaan? Probeer het wel een beetje bij te houden, vooral tijdens de eerste week. Dit zijn de meest bewerkelijke workshopjes, dus als je dit laat liggen, dan is de kans groot dat je een hele dag moet reserveren om bij te werken, en dat zou toch jammer zijn...

De inspiratie van dit project heb ik overigens afgelopen voorjaar al op internet gevonden. Ik kwam een collage foto's tegen met oude deuren, welke voor vele andere doeleinden gebruikt werden. Heel leuk om te zien, en hiermee heel veel nieuwe ideeën voor onze miniatuurhobby kunnen krijgen.

Daarom gaan we vandaag een oude deur maken, vast op de muur. Lekker kliederen met verf, en niet vergeten alles oud te schuren. Succes!

Nog even een korte opmerking; het wordt een deur zonder deurkruk. Ter hoogte van de deurkruk komen morgen dragers te hangen, dus de deurkruk en/of sleutelgat zullen dan uit het zicht verdwijnen, de reden dus om t dan ook maar gewoon niet te maken!
 
 
 

Heb je interesse in het hele project, dan kun je het boekje met workshopbeschrijvingen aanschaffen. Tot 1 januari a.s. kost deze € 12,50. Hierna zal het boekje exclusief verkocht worden via Minidoor- Workshops & Poppenhuisminiaturen. De prijs zal dan € 15,00 bedragen.

©Thea

3 opmerkingen:

Helma zei

Ik heb de materialen van dag 2 in ieder geval in huis. ik ben even alles nagelopen. Nu nog tijd ..... om rustig aan de gang te gaan.
Groetjes Helma

Thea's Miniatuurwereld zei

Hallo Helma, het opzoeken van de spulletjes kan ook al ontspannend zijn.
Als je een paar dagen met materialen bij elkaar op spaart, kun je ook gewoon lekker een middagje achter elkaar doorwerken!
Groetjes, Thea

Avana's Mini World zei

Hoi Thea, wel al bezig, maar nog niet 'bij' xD Maar dat geeft niet want ik heb dit weekend geen afspraken dus lekker tijd om te knutselen.
Goed dat je het erbij zegt van die deurknop, anders had ik die er vast zelf bij gezocht :)

@ Helma: Herkenbaar! Maar wat Thea al zegt; het idee dat je alles in huis hebt, is ook al fijn.