collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 27 juli 2014

Vakantie Zuid-Limburg - deel 7


Tijdens onze gezamenlijke vakanties plannen Jolinda en ik altijd een middagje om samen te knutselen, erg gezellig en de mannen zijn dan even met andere dingen bezig.

Ook deze vakantie hebben we ons weer een middagje losgemaakt en de knutselspulletjes opgezocht. Eerst zaten we in de tent, maar al gauw werd het daar te warm en vertrokken we naar buiten. We hadden elk onze eigen spulletjes bij ons, maar ik blijf het toch heel lastig vinden om buiten mijn eigen werkruimte iets te maken, want ik mis altijd wel weer wat, en in mijn werkkamer ligt alles binnen handbereik.


 
Ik maakte het gratis workshoppakketje van Sylvia Lutjeboudel, welke ze een paar jaar geleden op de beurs uitdeelde en nog van één van de Kladblogdagen een serie doosjes. Deze moet ik nog aflakken aan de bovenkant met blanke nagellak en dan lijkt het dat je op het doosje hetzelfde uiterlijk krijgt als het voorbeeld (vooraan op foto). Geen nagellak bij me, dus dit maak ik verder thuis wel af. De doosjes zullen m.n. goed van pas komen in de Kostschool voor het Chinees/Japanse meisje.
 
Jolinda maakte voor haar Franse huis een meubelstukje van karton, maar hier zal ze zelf wel meer over schijven in haar blog.
 
 

3 opmerkingen:

Krin zei

Heerlijk om ook tijdens de vakantie een middagje aan mini te besteden.
Die doosjes zien er nou al leuk uit Thea.

Paula zei

Je kunt zo snel niet reageren of er is alweer een nieuw deel...
Fijn dat je het zo gezellig hebt en ik ben helemaal dol van de gelakte doosjes, zo prachtig.....

Fijne vakantie!

Groeten van Paula

Helma zei

Zo te zien aan al je blogjes heb jij een hele leuke vakantie gehad!

Groetjes Helma