donderdag 27 augustus 2020

Met deze laatste Give Away hebben we het actieve gedeelte van het Zomerproject afgesloten.
Nu de kazen op het rijprek hebben liggen, moet er natuurlijk ook wel wat mee gedaan gaan worden.

Behalve het proces van de kaasbereiding te kunnen bekijken op de boerderij, kan er natuurlijk ook wel wat verkocht gaan worden. Wat denken jullie.... Er wordt natuurlijk niet alleen kaas op een boerderij gemaakt, meestal vind je ook andere verse streekproducten. Ik denk dan weer even terug aan onze vakanties in Frankrijk, waar het idee van de Bretonse Boerderij ook vandaan kwam. We bezochten daar regelmatige streekmarkten. Hier wordt o.a. kazen, worsten, honing, wijn en jam verkocht. En natuurlijk kwamen er ook de nodige groentes, kruiden en fruitsoorten voorbij.

Uitstalkraampje


De Give Away was de workshopbeschrijving van het kraampje. 
Aan de deelnemers gaf ik de uitdaging om deze zo leuk mogelijk verder aan te kleden. 

Maar er zat ook een addertje onder het gras, want voor die deelnemers die in week 3 ook de Give Away gespot hadden, was deze workshop ook toe te passen op de gemaakte melkkar. Hierdoor konden we tijdens de prijsuitreiking ook wat meer variatie in de projecten tegen komen.




©Thea

Geen opmerkingen:

Een reactie posten