collage voorblad

collage voorblad

vrijdag 10 februari 2017

Serviesje en boek voor het Beatrice Potter Huisje

In oktober scheef ik al dat ik een huisje op de beurs in Den Bosch had gekocht en dat ik dit als Beatrice Potter huisje in wilde richten.

Met het oog op de Beurs in Arnhem, waar ook verschillende meubeltjes in dit thema op de tafel komen te staan, ben ik ook voor mezelf wat spulletjes apart gaan leggen om straks te kunnen gebruiken in het winkeltje.

Zo heb ik al wat boeken kaftjes liggen en ook ben ik begonnen met de kast, waar de verschillende items in opgeborgen worden. Nee, ik laat nog even niets zien hierover, omdat ik graag de ideetjes per projectje wil beschrijven.

Maar waarom dat dit blog: Vanwege een verlaat verjaardagscadeautje......
Voor mijn verjaardag in december kreeg ik van mijn ouders geld in mijn handen geduwd: "Koop er maar wat moois voor".  Maar dan wil ik natuurlijk ook iets hebben met een herinneringswaarde, dus even een tijdje lopen denken wat ik er voor zou kopen. Uiteindelijk besloten om het Beatrice Potter serviesje van Reutter er voor te kopen. Ik zou het zelf niet kopen want goedkoop is het serviesje niet,  maar als aandenken vind ik het erg leuk. Dus van de week heb ik het besteld bij Reutter Porcelain in Duitsland.

Het serviesje gaat een mooi plekje krijgen in de vensterbank van de erker, zodat het een mooie blikvanger gaat worden.Wat het project ook leuk maakt is dat ik tijdens mijn verjaardag van mijn dochter en vriend ook het boek van Beatrice Potter heb gekregen. Ik dacht dat ik het al eens eerder gekregen had, maar ik zag dat alleen het boek van Winnie de Pooh in de kast stond, dus mogelijk al wel een aantal keren op mijn verlanglijstje gezet, maar nooit eerder gekregen. En nu met dit project zeker ook erg leuk om het boek als naslagwerk erbij te kunnen hebben.4 opmerkingen:

Helma zei

Leuk Thea! Ik geniet even mee....

Groetjes Helma

Jolinda Koek zei

Leuk hoor, ben benieuwd hoe het gaat worden....

Arlette van Aartsen zei

Wat een schattig serviesje! Heel leuk om iets tastbaars te kopen. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Irna Rijk de Jager zei

Wat een leuk cadeau en serviesje, ik ben benieuwd hoe jou kunstwerkje er weer uit gaat zien.Ik blijf je daarom maar gewoon volgen. haha.