collage voorblad

collage voorblad

zondag 20 oktober 2013

Voorbereiding OLMC Ontmoetingsdag 2013

Vandaag hebben we onze jaarlijkse Ontmoetingsdag van de On Line Mini Club gehad. Dit jaar reisden we met 14 leden af naar Veenendaal. Erg gezellig en goed verzorgd was het ook dit jaar weer.

Maar voor het zover was had ik van de week nog een knutsel te maken.
Als welkomscadeau had ik samen met mijn zus Helma afgesproken iets te zullen geven. Naast een workshoppakketje om een paraplubak te maken, heb ik metalen bordjes gemaakt.

Ik was al eerder begonnen met het maken van printjes n.a.v. een bestaand 1:1 metalen bord met de tekst:

Happines is not a destination, it is a WAY of life!

Daarop van de week een ½ liter blik bier kapot geknipt. Deze met een snijmesje op maat gesneden, zodat er meerdere stukjes blik uit konden. Met een schuurspons en schuurmiddel (waar nu niets meer van over is) alle inkt van het blik geschuurd. Een tijdrovend werkje en het leverde ook een snee in mijn hand op.
 
Maar...., eenmaal de stukjes blik allemaal schoon, de printjes erop geplakt en de zijkanten naar achteren gevouwen. Hierna nog met een prikpen gaatjes erin gemaakt en met corsagedraad het bordje een ophangdraad gegeven.
 
Samen met het workshoppakketjes en een leuke kaart de spulletjes in een cadeautasje gedaan en deze vandaag aan alle aanwezige OLMC leden uitgedeeld.

 
 

4 opmerkingen:

Helma zei

Dat heb je goed voorbereid,Thea . Het was een feestelijk tasje om te zien. Dank je wel voor de tijd die je er in gestoken heb voor ons beide. Leuk om het bordje in de envelop te vinden!

groetjes helma

Jet en Zus zei

Oh, wat een idee, van een bierblikje!!!

Weer wat te onthouden.

Groetjes Anita

Jolinda Koek zei

Ik vind het dapper dat je daar toch aan begonnen bent. Heb het ook es geprobeerd, maar vond het erg lastig. Sneed meerdere malen in mijn vingers.
Maar het resultaat mag er zijn hoor!

Thea van Hasselt zei

Jolinda, dank je! Het is inderdaad geen werkje wat je voor de gezelligheid snel nog eens gaat herhalen!
Thea