collage voorblad

collage voorblad

woensdag 23 oktober 2013

Fietsenrek voor de Flower en Giftshop

Een paar weken terug kwam Krin haar nieuwe voorraad miniaturen brengen op de Beurs in Waalre. Krin maakt nl. miniaturen welke ik voor haar verkoop via mijn webwinkel en verkoop via de beurs.
Het doosje ging open en ik was gelijk verkocht. Wel een voordeel van de eigenaar van de stand te zijn, want er verdween gelijk een rek onder de tafel (voor mij!)
De verkoop ging zo goed dat Krin bij moest maken, en vier dagen voor de beurs van Rijswijk kwam per post de nieuwe voorraad aan. Allemaal weer even mooi afgewerkt, maar nu ook voorzien van een bloemenmand. Zelf had Krin een bloemenmand met paarse besjes op de site van de OLMC gezet en deze maakte het voor mij compleet.


Het paarse besje staat in eerste instantie goed bij de Flower en Giftshop, waar het fietsenrek voor bedoeld was, maar in 2e instantie ook omdat het me deed denken aan één van mijn lievelingsstruiken uit mijn tuin (zie foto). Dus ik een mail naar Krin met de vraag waar ze de bloemen vandaan had, zodat ik deze nog kon kopen. Niet nodig, want wat gebeurde er, Krin pakte opnieuw een envelop, sigarendoosje erin en de bloemen kwamen mijn kant op. Cadeautje....!
Van de week de bloemenmand wit geverfd en voorzien van een laagje paars patina, bloempjes erin!

Krin, enorm bedankt voor de mand en de bloemen!
3 opmerkingen:

Krin zei

Graag gedaan Thea. In gedachte zie ik dat andere mandje al op de bagagedrager staan met enkele boodschappen erin. Een snelbindertje is toch zo gemaakt voor de bagagedrage. ;-)

Anoniem zei


Wat ben je weer ontzettend leuk druk!!. Dat fietsenrek is WOW!!!
Complimenten aan Krin; geef ze maar door!!
De dekenkist is erg mooi; knap van Willem!! En van jou, natuurlijk.
De paarse besjes zijn schattig. Ik hou ook van besjesplanten, ze doen iets met me; kweeniewat!
Dag hoor.
Groet,
Rya

Helma zei

Ha bekende besjes he! Als je er nog een stek van hebt...die van Pa is mislukt namelijk!
je fietsen rek bij het huisje is een plaatje, Thea!

Groetjes Helma en tot morgen