collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 30 november 2015

Thea's Adventskalender 2015

Morgen gaat mijn 2e Adventskalender van start. Weer een spannend moment om op tijd alle workshoppakketjes klaar te hebben zodat jullie er ook mee aan de slag kunnen gaan.

Van 1 t/m 24 december zal ik rond 12.00 uur een nieuw bericht plaatsen met een nieuwe workshopbeschrijving. Je kunt je eigen draai aan de workshop geven door in je eigen voorraad naar passende stofjes, printjes, etc. te zoeken.
De workshopbeschrijving blijft 12 uur online staan, hierna zal de foto blijven staan, maar de beschrijving is dan alleen nog via de webwinkel te bestellen.

Wil je meedoen met de prijsvraag, lees dan even verder!


Dit jaar heb ik er voor gekozen om elk workshoppakketje te voorzien van een waarderingspunt.
Uiterlijk op 27 december 2015 stuur je je foto in, met daarbij een lijstje aan welke workshops je mee hebt gedaan. Voor mij is het dan iets gemakkelijker om aan de hand van dit lijstje de foto af te speuren naar de verschillende miniaturen. Ik tel vervolgens de waarderingspunten bij elkaar op en de drie deelnemers met de meeste punten krijgen een leuke prijs toegestuurd.

Maar zover is het natuurlijk nog niet, eerst gaan we de komende 24 dagen met elkaar gezellig aan de knutsel! Graag verneem ik hieronder in de opmerking of via een berichtje op FB of je van plan bent om mee te doen.

Veel plezier!
Thea

10 opmerkingen:

Krin zei

Ik ga kijken wat er in mijn schaal, 1op24, te maken is.

Mieke Adr zei

Ik vind het een heel leuk idee. Ook ik ga kijken of ik er voor 1:24 wat kan aanpassen.

Thea van Hasselt zei

Dames, daar waar mogelijk zal ik er rekening mee houden dat jullie in 1:24 gaan werken.
Groet, Thea

Jolinda Koek zei

Ik doe mee, maar dat wist je al

Arlette van Aartsen zei

Ik had ook al laten weten dat ik een poging ga wagen. (wel 1:12 xD)
Komt de dagelijkse aankondiging trouwens ook op FB of enkel hier. Ik ben nog maar net op Blogger dus ik ben bang dat ik er niet dagelijks aan denk :')

Thea van Hasselt zei

Arlette, ik plaats de dagelijkse update alleen hier op de blogspot.

Arlette van Aartsen zei

Dan zal ik extra alert moeten zijn :)

Kitty de Leeuw zei

ik ga proberen bij te houden

Marianne zei

Hoi Thea, ik ga t ook proberen maar ben de eerste week niet in t land en pas 11 december terug. Ik zet t in mijn agenda dan kan ik t in ieder geval dagelijks bijhouden. Dus dat wordt een inhaaldag als ik weer thuis ben.

Thea van Hasselt zei

De tijdsduur dat de workshopbeschrijvingen online blijven staan is gewijzigd naar 12 uur. Dit omdat het anders niet te combineren valt met mijn andere werkzaamheden.

Groet, Thea