woensdag 2 oktober 2019

Maak een hoge kast oud!


September, de maand na de Zomeropruiming en Zomerproject en voor mij ook een maand waarin weer volop voorbereidingen gemaakt moeten worden voor de 2 grote beurzen in Rijswijk en Arnhem.

Binnen Thea's Miniatuurgroep werd er toch gewoon op 1 september een opdracht geplaatst. Deze maand was het de bedoeling om een willekeurige kast uit je voorraad te pakken en deze eens even lekker oud maken, maar dan wel zo dat het weer te gebruiken is in één van de tafereeltjes die de deelnemers aan het bouwen zijn.

Er waren niet veel inzendingen. Misschien even geen inspiratie, maar er waren ook nog wat mensen op vakantie, en daarnaast moet je in je tafereeltjes ook willen werken met "oude" meubeltjes. Durf of wil je een deurtje scheef te trekken, of een kale plek op je kast te maken. Vind je het dan nog wel mooi..... De keus was aan de deelnemers of ze mee wilden doen.

De 4 kastjes die zijn ingestuurd zien er in elk geval leuk uit! 



Ook deze maand heb ik bij Minidoor weer een cadeautje kunnen vinden voor één van de inzenders. Het is een leuke hanger, welke je evt als muurschilderijtje zou kunnen gebruiken.
Handig voor de volgende opdracht!


De winnaar is geworden:


Gefeliciteerd!

6 opmerkingen: