collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

dinsdag 1 september 2015

Uitslag Nepal Zomeraktie

In de periode na de aardbeving in Nepal eerder dit jaar ben ik de Nepal-Zomeractie begonnen.
Aan de ene kant wilde ik voor het goede doel geld inzamelen, maar tegelijkertijd ook omdat ik een grote aantal babybedjes op voorraad heb, en deze zich er mooi voor leende om de actie de naam mee te geven:

 
Want als je dan de beelden op TV ziet dat alles vernietigd is en de mensen helemaal opnieuw moeten beginnen wil je graag een bijdrage leveren.
 
Daarom heb ik de bedjes in de verkoop gedaan voor €2,50 per stuk met de afspraak dat ik van elk verkocht bedje €1,50 zou doneren aan Giro 555. Inmiddels heb ik dit geld overgemaakt. Ik heb helaas maar 14 bedjes verkocht, maar de snelle rekenaar kan wel uitrekenen dat ik dus €21,00 overgemaakt heb aan Giro 555.
 
Naast de verkoop van de bedjes zat er ook een kortingsactie aan vast. Deze actie liep tot gisteravond. Als je na aankoop van het bedje ook de moeite nam om het te pimpen, dan kon je de foto voor 31 augustus inleveren en onder elke 15 inzendingen zou er dan 1 kortingsbon van €5,00 verloot worden.
 
Gisteravond om 23:56 uur kwam de laatste van 5 foto's binnen die mee wilden doen aan de verloting.
Met deelname gaven de deelnemers toestemming om hun foto ook hier en via de webwinkel te verspreiden, daarom kan ik nu de ingestuurde gepimpte bedjes hier op een rijtje laten zien. Ook ben ik trots op de deelnemers die van een simpel kinderbedjes deze leuke creaties hebben kunnen maken.

  
Vanavond heb ik in huiselijke kring in aanwezigheid van een onafhankelijke jury een lootje getrokken voor degene die in aanmerking komt voor de Minidoor Kortingsbon.
 
De winnaar is de eigenaar van de laatste foto.
Gefeliciteerd!
 
________________________________________________
 
Het was leuk om deze verloting te organiseren, alleen jammer dat er weinig deelnemers waren.
De volgende actie die gaat lopen is weer in de maand december, wanneer ik opnieuw een Adventskalender met 24 workshopjes ga organiseren.
Ook hier zal weer een verloting aan vast zitten.

Geen opmerkingen: