collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 30 augustus 2015

PFFFF.....

Miniaturen maken is erg leuk....
Een webwinkel ernaast en op beurzen staan maakt het nog leuker...

.... maar er zijn van die momenten.....

De afgelopen paar weken heb ik dat dus ook. Om de voorbereidingen voor de beurs op orde te hebben ben ik bezig met het aanvullen van de voorraad en op zoek naar leuke nieuwe items.

Die zijn er ook wel, maar soms zit het erg tegen. Zo ook een bestelling bij Ali Express. Normaal verloopt dit goed, maar ik ben nu al uren kwijt in het heen en weer mailen tussen China en mij over een bestelling om de glazen flesjes aan te kunnen vullen. De bestelling heb ik begin juli al besteld .... en ja.....het is dus niet aangekomen.....

Ook vandaag weer een uur er mee bezig geweest om een oplossing te zoeken met de verkoper. Ik geef het nu op. Ik heb ze nu gevraagd mijn geld terug te sturen, dan maar met een kleine voorraad gekleurde flesjes het komende beursseizoen ingaan hoor. Ben het nu zat!Ik ga lekker even de zon opzoeken!

5 opmerkingen:

Krin zei

Vervelend Thea dat deze keer de inkopen moeizaam lopen. Kan me herinneren hoe moeilijk het kan lopen. Succes met de afronding.

Mooie flesjes heb je. Nou maar hopen dat je de voorraad snel weer kan aanvullen.

Jolinda Koek zei

De flesjes zijn zeker mooi, jammer dat de bestelling zo moeizaam gaat. Misschien volgende keer beter??

Thea van Hasselt zei

Dank jullie wel voor de reacties, eerst mijn geld nog terug krijgen, anders volgt er echt geen nieuwe bestelling denk ik zo!
Groet, Thea

Thea van Hasselt zei

Vandaag bericht ontvangen van Ali Express, of ik als je blieft de bestelling 21 dagen wil aankijken. Als het er dan echt niet is, krijg ik mijn geld terug.
Zal het echt?

Groet, Thea

Jolinda Koek zei

Ik hoop het, Thea!