collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 2 augustus 2015

Silhouette Cameo - Lectuurbak & Ark van Noach

De Silhouette Cameo staat al even in huis en ook is de beschrijving al een paar keer doorgelezen, maar een doorstart met het programma en het apparaat wilde maar niet vlotten.
Geïnspireerd door de FB-pagina van Kitty wilde ik deze zomer er toch wel verder mee. Het vroeg even wat aanpassingen op mijn bureau en nogmaals werd de beschrijving nog een keer gelezen. Ook kwamen er leuke patronen langs, dus de wens om nu echt er mee te gaan werken werd steeds groter.

Afgelopen woensdag reisde ik daarom af naar Kitty om van haar de puntjes op de i te leren.  Zo leerde ik, door het gewoon even te zien, hoe het tekenprogramma werkte en wat je er allemaal mee kunt doen. Het was een erg leuke en leerzame dag.


Vandaag mijn bureau omgebouwd, de Cameo geïnstalleerd en heel veilig eerst even wat gedeelde bestanden van FB uitgeprobeerd. De lectuurbak had ik al eerder van Kitty gekregen en ook heb ik de Ark van Noach geprint en uitgesneden. Dit keer nog gewoon printerpapier gebruikt, later pak ik het wat dikkere papier er wel bij. Voor de lectuurbak de laagjes papier van het bakje op elkaar geplakt, geverfd en nog een paar tijdschriften erbij gemaakt. De Ark van Noach was al een gekleurd bestand, dus deze hoefde ik alleen maar uit te printen en plakken maar.
Helemaal TOP! Ik heb er weer een hobby bij!

3 opmerkingen:

thea zei

Leuk Thea, ook al een cameo werkster.
Ik niet hoor.
Van Sonja L heb ik de Ark van Noah voor een verjaardag gekregen...geweldig is die.

Groetjes Thea

Jolinda Koek zei

Ik ook niet hoor, werken met hout of karton vind ik ook leuk.......

Maar de cameo maakt wel hele mooie dingen, dus zeg nooit nooit.

Goed dat je het hebt uitgeprobeerd, ziet er leuk uit.

Rya, Rotterdam zei


Ik zag wat dingsies die Marijna had gemaakt met de Cameo... wel verrekte leuk, hoor!!
Maar ik zie me zo'n ding niet kopen.... mij te duur!!