collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

donderdag 13 augustus 2015

Vakantie

Vandaag kwamen mijn ouders aan op de camping in Maasland.
Tijdens onze vakantie week hebben we verschillende uitstapjes gepland staan en het leek ons leuk om mijn ouders nog mee te vragen.
Daarom vanavond samen met Daphne op de scooter naar hen toe gereden, 12 km - ongeveer 25 minuten, om een kopje koffie met ze te drinken.
Mijn ouders wonen in Apeldoorn en dat is nu niet een afstand om s avonds na je werk even bij ze langs te gaan, dus erg gezellig om dit de komende dagen dus wat vaker te kunnen doen.

We liepen nog even een rondje over de camping, voor Opa en Daphne allemaal bekend terrein, want toen mijn kinderen jonger waren, brachten we ze naar Opa en Oma op deze camping om de kinderen in de schoolvakanties op te kunnen vangen, terwijl wij aan het werk waren.

Even na 9 uur zijn we weer opgestapt, want er was slecht weer op komst, en gelukkig waren we net voor de regen en onweer weer thuis. Boven de polder gaf de zwarte lucht met lichtflitsen wel hele mooie plaatjes....

3 opmerkingen:

Rya, Rotterdam zei

Thea, wat fantastisch!!! Je beide ouders nog hebben en ze dan zo dichtbij je te hebben voor een poosje. Dus opa's en oma's pasten toen ook al op hun kleingrut. En wat geweldig dat je Vader/Moeder dat eind nog komt rijden met een caravan; ze zijn toch al behoorlijk op leeftijd heb ik van begrepen toen je Vader die beursbakken voor je heeft gemaakt. Heb heel veel plezier met hen; geniet ervan!!
Groet, Rya

Thea van Hasselt zei

Dank je Rya, dat zal wel lukken.
Groet, Thea

Jolinda Koek zei

Wat gezellig zo, lekker op de koffie bij je ouders. Doe ze maae de groetjes van ons.