collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 31 mei 2015

1zu12 Die Messe - Rheda

A2 Forum - Rheda-Wiedenbruck
Wat een leuke en nieuwe belevenis was het afgelopen weekend. Voor de eerste keer ben ik naar de Beurs in Rheda geweest. Rob had wel zin om mee te gaan, ook omdat we door de verschillende beurzen die we zelf draaien al veel verschillende standhouders kennen. Hierdoor was het aan de ene kant allemaal nieuw - eigenlijk teveel om in een dag in je op te kunnen nemen en te beschrijven - maar aan de andere kant ook een soort van thuis zijn tussen alle bekenden. Ook weer nieuwe contacten aangegaan, dus gewoon een superdag gehad.

Erg leuk om hier de komende dagen wat meer over te mogen vertellen en foto's te laten zien, maar nu eerst even rustig thuiskomen, tas uitpakken, en omdat we morgen beiden weer aan het werk moeten gelijk nog even een wasje draaien, boodschappen halen en dan lekker languit op de bank nagenieten, want we hebben wel 2x 335 auto km achter de rug, en die voel je nu wel!

Maar ik ga nu niet stoppen voor het plaatsen van deze foto en mijn dank aan Rob uit te spreken, want hij heeft ons beiden heen en ook weer thuisgebracht. Ik hoefde dit weekend geen enkele km te rijden. Ook erg lekker!

3 opmerkingen:

Krin zei

Wat geweldig van Rob dat hij alle km voor rekening heeft genomen.
Ik kijk er naar uit om te lezen en zien hoe de beurs in Rheda is.

Jolinda Koek zei

Nou, ik ben nog steeds een beetje jaloers hoor!
Maar wat een eind rijden, goed van Rob dat hij dat doet.
Ik wacht met spanning op de foto's......

Rya, Rotterdam zei

Jeetje, hebben jullie dat op één dag gereden?? Dat hoop ik toch niet!! Wat heb je toch een goeie vent..... die foto vind ik al heel vertederend, zittend op de vangrail. Ga nu je verslag lezen, ben benieuwd.
Groet, Rya