collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

vrijdag 15 mei 2015

Shaker meubeltjes 1:24

De laatste tijd heb ik wat minder tijd, maar ook minder zin om met de PPH spulletjes bezig te zijn. Het is erg druk op het werk, maar de tuin en het voorjaar buiten trekken op dit moment ook om wat meer vrije tijd in door te brengen.

Maar het 4-6 wekelijkse bezoekje aan de knutselavond bij Willy en Willem wil ik er niet voor laten schieten, dus gisteren weer gezellig afgereisd naar Leiderdorp. Na de koffie en bijklets-uurtje aan de slag gegaan. Jenny heeft een nieuw projectje, een hoekje waar ze een Kersttafereel in gaat maken en Willy, Willem en ik zijn met het Shakerproject bezig. Alle drie werken we alleen op deze avonden aan het Shaker project. Het is wel heel precies werk en alles moet ook precies passen en de maten moeten kloppen.

Ik heb hier echt wel moeite mee vanwege mijn wens om het in 1:24 te maken. Dit is soms zo fijn dat het houtsnijmesje en het altijd gewillige schuurpapiertje niet altijd willen doen wat ik ze opdraag. Het laatste meubelstukje wat ik vandaag heb afgemaakt is het Naaitafeltje. De andere meubeltjes op de foto volgenden al eerder....Voor degene die het nog niet weten, er is een apart blog over het Shakerhuis, dus als je wilt mag je natuurlijk even een kijkje nemen. Er staat ook wat achtergrond informatie over de Shaker-stijl op dit blog: .

2 opmerkingen:

Helma zei

Wat gelukt het naaitafeltje.Ik kan mij voorstellen dat dit een gepriegel was!

Groetjes Helma

Jolinda Koek zei

Dat is hier ook zo hoor, de tuin en de zon die trekken aan je.
Miniaturen komt wel weer!

Maar je naaitafeltje is wel heel mooi geworden!