collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 1 februari 2015

Punt.nl overgezet naar Blogspot.nl!

Weten jullie nog dat ik afgelopen maand deze leuke foto op mijn blog langs liet komen?
 
 


Nou, t staat nog steeds te pronken hoor, maar steeds werd ik teruggetrokken in mijn gedachten waar en met wie ik de verschillende projectjes nu gemaakt had. Mijn geheugen liet me in de steek - en dat terwijl ik nog niet eens 50 jaar ben - en ook kon ik het niet terugvinden in mijn archief.

... en waarom niet zou je denken?
Omdat een groot gedeelte van mijn miniatuurwerk via mijn punt.nl beschreven staat.

Toen we net met Blogger begonnen vond ik het zo knap dat mijn zus Helma alle berichtjes ging  overzetten naar Blogger, maar nu snap ik dus waarom. Daarom afgelopen maand elke avond ook ervoor gaan zitten om alle punt-verslagen om te zetten naar mijn blogspot.
En vrijdagavond was de laatste aan de beurt! Gelukkig, wat een werk zeg! Pffff.
De volgers via Google+ hebben geloof ik de laatste weken ook al wel verschillende blogs langs zien komen. Mensen deze waren oud he, zoveel kan ik in een maand tijd echt niet maken hoor!
 
Nu weet ik gelukkig dus wel weer met wie en wanneer
ik het tafeltje en de leuke etagères gemaakt heb.

Het tafeltje was een workshopje tijdens de Kladblogdag in 2011.
Lisette gaf de workshop. Dit verslag heb ik erover geschreven!

 
De Etagère was een OLMC-workshopje.
Deze heb ik gemaakt in mei 2011

    
 
De 2e etagère kon ik me nog wel herinneren, deze kreeg ik tijdens de Workshoppakketjes Swap tijdens de Kladblogdag 2010. Ik was toen jarig. Het pakketje kreeg ik van Jody. Het is natuurlijk eerst een tijdje in de kast weggelegd, maar uiteindelijk heb ik er over geschreven op 9 okt 2011
 
 
Ik wilde jullie ook op de hoogte brengen van mijn bevindingen, en tegelijkertijd komen er weer een paar leuke foto's langs. De gebakjes, schoteltje, vaasje en potje komen trouwens uit eigen collectie. De gebakjes worden via Minidoor verkocht. Voor de aankleding van tafereeltjes zo handig dat ik een webwinkel achter de hand heb.
 

1 opmerking:

thea zei

Ja Thea, ik vond het ook zo'n vreselijk werk.......je bent er zolang mee bezig, maar ik ben wel blij dat ik alles heb overgezet toen.
Een duidelijk overzicht voor jezelf, heerlijk.

Groetjes Thea