collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 23 februari 2015

Workshop Servies maken III

Afgelopen zaterdag heb ik voor de 2e keer de dagworkshop servies maken gegeven. Dit keer ben ik voor de deelnemers afgereisd naar Vlissingen.
Een dag ervoor al vertrokken om samen met Jolinda nog een aantal beursdingen door te nemen en s avonds ouderwets even bij zitten kletsen.
In de ochtend richting het werk van Jolinda vertrokken waar we gebruik mochten maken van het nieuwe kantoor. Alles ingericht, de benodigde spulletjes als koffie, suiker en thee even van de woonafdelingen afgehaald en rond half 10 stroomden iedereen binnen.

In de ochtend vooral de techniek van het fimokleien doorgenomen, in de middag stond net als de vorige workshop het verven weer op het programma. Het was een leuke groep met 6 deelnemers, welke hard en gezellig met elkaar gewerkt hebben. We kregen gelukkig ook veel hulp van Lucas, de zoon van Jolinda en ook werd door hem de hond van Ankie vertroeteld. Die bofte wel!

Hieronder een collage met de werkjes welke in de loop van de dag ontstonden, de eindresultaten zullen ongetwijfeld via de sites van de deelnemers verder te volgen zijn.

Bedankt dames voor de gezellig dag, zeker voor herhaling vatbaar!

1 opmerking:

Jolinda Koek zei

Wat een mooie resultaten zeg!

Zo leuk om deze foto te zien, we hebben hard gewerkt, vind ik. Ik ben nog steeds aan het na genieten.......