collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 9 februari 2015

Beursweekend in Eindhoven

Afgelopen weekend een heel gezellig, maar ook zeer verkouden weekend achter de rug tijdens de beurs in het vd Valk hotel in Eindhoven.


We kregen bericht dat we op zaterdagmiddag de beurs al konden opbouwen en om er gelijk er een gezellig weekend van te maken hebben Rob en ik een overnachting geboekt.

 

's Avonds hebben we gezellig met andere overnachtende standhouders gegeten en op zondagochtend waren we weer vroeg uit de veren voor het ontbijt, en voorbereidingen voor de beurs.

Om half 11 gingen de deuren voor de bezoekers open voor deze zeer veelzijdige beurs met veel standhouders. Het was gezellig druk met zo nu een dan een flinke piek aan de beurstafel. Ivm de verkoudheid heb ik me dit weekend even iets meer op de achtergrond gehouden, maar Rob wist in te springen daar waar nodig en dat was toch heel plezierig.

Ik heb weer hele leuke contacten opgedaan, ideetjes uitgewisseld en met elkaar ook veel lol gehad. Een gezellig beursweekend om op terug te kijken. En daar horen natuurlijk ook foto's bij dus maar een kleine collage gemaakt om een korte impressie te geven.

1 opmerking:

Helma zei

Mooie locatie , Thea. Pa's bakken vallen wel op vind ik.
groetjes helma