collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 25 augustus 2014

Mijn werkkamer - 2014 -

Als ik aan mijn miniaturen wil werken dan wil ik graag ruimte om me heen. Dit betekent dus niet dat er niets uit mijn handen komt als het een rommeltje is hoor, maar ik kom minder snel op gang, kan mijn spulletjes niet vinden en als er even iets moet drogen loop ik overal naartoe om het een stofvrij plekje te geven. Onnodig tijdverlies denk ik dan altijd maar weer.

En omdat het op mijn werk op dit moment, mede door de vakantieperiode, best wel druk is, begon de rommel zich een beetje op te stapelen in mijn werkkamer. Half uitgepakte bestellingen voor de webwinkel, oude handwerktijdschriften van mijn moeder, die ik nog even na moet kijken op ideetjes, nieuwe workshoppakketjes, zelfgemaakte miniatuurtjes, lapjes, lintjes en knoopjes, tijdschriften van P&M en DHN die door het hele huis terug te vinden zijn etc. Overal een beetje en alles verspreid. Het systeem die ik eerder bedacht had, liet me in de steek, ik kan niet alles terug vinden en vandaar dat ik al een paar weekjes zit te bedenken dat ik hier toch wel graag iets in wil gaan veranderen. Het begint namelijk ook mijn creatieve ideeën weg te nemen, dus dit roept om AKTIE!

Daarom zaterdagmiddag nadat ik de DHN uit had een paar diepvriespizza's gehaald, zodat mijn man later op de dag het eten kon verzorgen. Ik ben mijn kamer ingedoken en helemaal leeggehaald, alles naar de keuken verplaatst, spullen uitgezocht, gecategoriseerd en daarna alles weer in gaan ruimen. Ondertussen had ik ook een paar nieuwe planken aan de muur bevestigd, zodat ik weer wat dozen en tijdschriften van de grond af kon halen en op planken kon zetten.

Een aantal dozen zijn gecategoriseerd, maar moeten nog wel verder uitgezocht worden, m.n.. ook op de foto gezet worden voor plaatsing in de webwinkel, maar ze kunnen inmiddels al wel mee naar de beurs, geprijsd en wel.  Van de week nog even een kleine inzet plegen voor het leegruimen van mijn bureau, maar dan kan ik er weer tegen aan. Nu is het tijd voor een paar fotootjes. Leuk om elk jaar foto's van deze ruimte te maken, zo door de tijd heen, waarbij je ziet dat de hobby en webwinkel groeit in één dezelfde ruimte, nl. mijn werkkamer!


      

Geen opmerkingen: