collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 8 september 2014

OLMC Ontmoetingsdag 2014 - deel 1

Met de Online Mini Club (OLMC) is er weer een ontmoetingsdag georganiseerd. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 11 oktober. We gaan opnieuw naar Veenendaal. Roelie en Kitty hebben de organisatie van deze dag.

Naar een idee van een miniatuurtje welke Roelie vorig jaar bij haar had kwamen veel vragen om dit als workshop op deze dag te gaan maken.

Iedereen moet een kop en schotel mee nemen, wat een huisje moet gaan worden. Roelie wil ook uitleggen hoe we verlichting in het huisje kunnen aanleggen. Kitty gaat met haar Silhouette Cameo voor ons frontjes maken voor het huisje (kopje) en de schotel wordt naar eigen idee ingericht.
Ik heb aangeboden om vanuit de webwinkel voor de deelnemers mijn Flowersoft, My Village artikelen en overige Tuinartikelen mee te nemen, want de meesten zullen hier mogelijk wel een tuintje van gaan maken.

Ik heb bij de Kringloopwinkel een heel mooi kopje gevonden, niet te druk, want het tuintje moet de kleur gaan geven. Ik wil er een Elfenhuisje van maken, met leuke en vrolijke bloemenpartijen in de tuin, een vijvertje met koi-karpers, etc.
Ik heb al een bakje klaar staan om de spulletjes mee te kunnen nemen, maar voor nu wil ik alvast mijn kopje laten zien!

4 opmerkingen:

Helma de Waard zei

Volgens mij is het een kopje van wedgwood zo te zien van de serie Edme

groetjes Helma

Thea van Hasselt zei

Oei, heb ik nog een kopje met een naam te pakken ook... Bof ik even. T stond er zo alleen....

Krin zei

Mooi neutraal kopje heb je gevonden Thea. Ik ben benieuwd wat je hiervan gaat maken.

Jolinda Koek zei

Ik ben heel benieuwd naar jullie project.