woensdag 16 november 2022

De Kerstman gaat dit jaar op vakantie

 Het is momenteel een hele drukke tijd voor de Kerstman. Hij is samen met Elvira en de Elfen op de Noordpool zich aan het voorbereiden om voor iedereen weer mooie cadeaus te kunnen verzorgen. Zoals elk jaar worden de cadeaus weer bezorgd op Kerstavond.

Als hij weer terug is op de Noordpool wordt er een groot feest georganiseerd door Elvira en de Elfen. Maar daarna wil de Kerstman toch wel uitrusten en een korte vakantie houden.

Dit jaar gaat hij voor een paar dagen op vakantie naar de Poolzee. Elvira gaat niet mee. Ook al is de Kerstman nog wel een beetje in de Kerstsfeer, hij wil wel heel graag even in zijn pool(strand)huisje tot rust kunnen komen, al is het maar voor een paar dagen. 

In zijn pool(strand)huisje kan hij zich lekker ontspannen en van de sneeuw, het ijs en de zee genieten. Misschien gaat hij nog even ijsvissen of gewoon alleen wat langlaufen. Maar wat hij zeker gaat doen is lezen. Hij wil zich verdiepen in wat de klimaatverandering voor zijn geliefde Noordpool gaat betekenen. 

******
******

Word je ook nieuwsgierig hoe het kleine pool(strand)huisje van de Kerstman eruit ziet?
Over een paar dagen volgt er weer meer nieuws!

@Thea

2 opmerkingen: