collage voorblad

collage voorblad

woensdag 11 juli 2018

Spelregels voor het winnen van een prijs bij het Zomerproject 2018Net als bij de afgelopen Adventskalenders vind ik het leuk om ook aan het Zomerproject een paar kleine prijsjes te koppelen. Ik zal voor voor dit project 3 prijsjes beschikbaar stellen, wat er te winnen valt zal je zien in week 8 van het project.

Het Zomerproject loopt tot 31 aug 2018 en om je de gelegenheid te geven om het in een rustig tempo af te kunnen maken heb ik de volgende spelregels opgesteld:

Als je mee wilt doen aan de prijsvraag dan moet je voor vrijdag 14 september 24.00 uur een foto van jouw werkstuk naar mijn mailbox gestuurd hebben (theavhas@gmail.com)
Probeer deze foto zo helder en licht mogelijk te nemen, zodat alle workshoponderdelen goed van elkaar te onderscheiden zijn.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoe ziet de prijsverdeling er uit?


Prijs 1: Originaliteitsprijs
Deze prijs is bedoeld voor de deelnemer 
waarvan de lezer vindt dat het werkstuk het meeste aanspreekt!

Op zaterdag 15 september zal ik  rond 12.00 uur de foto's van de werkstukken op mijn blog en FB-pagina plaatsen. De werkstukken worden dan nog niet voorzien van naam.
Vervolgens is de vraag aan de deelnemers (en evt. lezers van mijn blog of FB-pagina) om in de periode van zaterdag 15 september 12.00 uur t/m zondag 16 september 18.00 uur punten te geven aan de verschillende ingezonden werkstukken.

Hoe ga jij als deelnemer of lezer de puntenverdeling doen?
Je kiest voor jezelf 3 werkstukken uit, waarvan jij vindt dat ze een prijs verdiend hebben. Deze geef je respectievelijk 3, 2 of 1 punt. Deze punten worden vervolgens bij elkaar opgeteld, degene met de meeste punten krijgt een prijs, zijn er meerderen met het zelfde aantal punten, dan zal er geloot worden.

Prijs 2: Workshopprijs
Deze prijs wordt uitgereikt aan de deelnemer welke de meeste workshops gemaakt heeft.

Na afloop van de 1e prijsuitreiking ga ik de volgende punten geven aan de ingestuurde werkstukken:

  • 2 punten voor elke afgewerkte weekopdracht
  • 1 punt voor elke toegevoegde Give-Away 


De deelnemer welke bij deze opdracht de meeste punten heeft gescoord, krijgt de 2e prijs, zijn er deelnemers met een gelijk aantal punten, dan wordt er geloot. Voor een eerlijke verdeling van de prijzen wordt prijswinnaar 1 uitgesloten van deelname aan deze prijs.

Prijs 3: Aanmoedigingsprijs
Voor alle deelnemers die nog niet in de prijzen gevallen zijn loten we nog 1 naam als aanmoediging om vooral door te gaan met deze leuke hobby.

De deelnemers die een werkstuk hebben ingestuurd en nog geen prijs gewonnen hebben komen in de lotingsbak.
De deelnemers zonder materiaalpakket (4 deelnemers) krijgen dan een extra lot in de bak, want zij hebben zelf moeten bedenken met welke materialen ze zouden gaan werken, en dit verdiend wel een extra aanmoediging.

Er zijn echter ook extra spelregels:
  1. De deelnemers die een werkstuk voor de prijsvraag insturen moeten punten geven aan de andere inzenders. Doen ze dit niet, dan worden ze uitgesloten voor de prijsuitreiking.
  2. Je mag als deelnemer niet op jezelf stemmen.
  3. Lezers die na 10 juli 2018 zich hebben toegevoegd op mijn blog of FB-pagina worden uitgesloten van deelname. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Succes!

©Thea

Geen opmerkingen: