collage voorblad

collage voorblad

zondag 3 juni 2018

Beurzen afgelopen week....

Afgelopen week mocht ik weer bij 2 beurzen aanwezig zijn.

De eerste beurs was ons internationale avontuur, na een periode van wachten was er nu eindelijk een plek voor ons beschikbaar op de 1zu12 Messe in Rheda Wiederbrück. We hebben er van genoten, en niet alleen van de beurs, maar ook van de omgeving van ons hotel in de buurt van Lippstadt.


++++++++++++++++++


++++++++++++++++++

Gisteren stonden we op de Kleine Poppenhuisbeurs in Ridderkerk. Na vorig jaar 24 juni, nu uitgeweken naar het begin van de maand. Deze beurs is voor ons een mooie gelegenheid om veel spullen uit de winkel mee te kunnen nemen, dus met 7,20 m hadden we een grote stand.


We hebben net als vorig jaar weer genoten van alle bezoekers en de gezelligheid die in het wijkcentrum met zijn vele vrijwilligers hangt. Een hele gezellige dag gehad.
Wat natuurlijk altijd weer wat minder is, is dat na afloop alles weer ingepakt moet worden en thuis weer in de winkel gezet moet worden, maar dat geeft niet. Het is weer achter de rug en we gaan de komende maanden van de zomer genieten en de voorraad weer aanvullen.

Houdt mijn blog en FB-pagina van zowel Mindoor, als die van Thea's Miniatuurwereld goed in de gaten, want er gaan deze zomer leuke workshops langs komen!

Geen opmerkingen: