collage voorblad

collage voorblad

zaterdag 8 oktober 2016

Zou het een idee zijn om naar een Belgische beurs te gaan?

Terwijl ik aan de vooravond sta van de beurs in Rijswijk zie ik op mijn agenda staan dat ik eind deze maand me uiterlijk kan inschrijven voor De Big Event in Antwerpen..

Het laatste jaar zie ik de beurzen in Belgie groeien, de Poppenhuisbeurs op de Westoever in Antwerpen heb ik al eens als bezoeker bezocht, maar nu krijg ik ook de vraag om me als standhouder in te schrijven voor o.a. Mini Mania in Antwerpen en nu dus ook de Big Event in Antwerpen.
Wat reisafstand maakt t niet uit of ik een beurs in Eindhoven, den Bosch, Ulft of Antwerpen pak, gemiddeld 1 a 1,5 uur rijden. Maar is er vraag naar mijn artikelen op deze beurzen en durf ik een nieuw avontuur aan te gaan....

In februari ga ik voor t eerst ook richting Zeeland, de Modelbouwbeurs in de Zeelandhallen in Goes, deze staat gepland voor het 3e weekend van februari. Na onderzoek op mijn webpagina's ben ik er namelijk achter gekomen dat er toch wel veel lezers op mijn blogs en bezoekers in mijn webwinkel uit deze regio komen.

Maar hoe zit dit in Belgie. Graag zou ik hier van u als lezer graag iets over kunnen horen. U kunt onder dit bericht achterlaten, maar u kunt mij ook hier privé over mailen op mailadres: webwinkel.minidoor@gmail.com

Ik hoop veel reacties te krijgen, zodat mijn keus wel of niet te gaan gemakkelijker voor mij gemaakt kan worden! Dank u wel!

😊😊😊😊😊

1 opmerking:

Thea van Hasselt zei

Ik denk dat het mogelijk nog te vroeg is om een uitstapje naar Belgie te maken.... Ik heb namelijk nog geen reacties binnen gekregen, jammer!
Groet, Thea