collage voorblad

collage voorblad

zondag 24 november 2013

Terugblik op weekend Assen

Kennen jullie het? Soms gaan je dagen voorbij, zonder dat je je realiseert wat je al die dagen zoal gedaan hebt. Afgelopen week had ik zo'n week. Eigenlijk vol met miniatuur ideeën zo na de beurs in Assen, maar uiteindelijk is er nog niets (een week later) uit mijn handen gekomen.
Daarom ben ik extra blij dat we vorige week samen er even een weekendje aan vast geplakt hebben, want zo'n rustmomentje geeft je toch weer nieuwe energie.

Zaterdagmiddag rond 14.00 u was alles in de auto gepakt en zijn we van Den Haag naar Assen gereden, het begon inmiddels al donker te worden toen we aankwamen, maar het hotel was warm en gezellig, dus heerlijk even onderuit op bed met een drankje voor we het diner opzochten.

De zondag werd natuurlijk in beslag genomen door de Poppenhuisbeurs in de Markt Plaza van het hotel, dus zo van de ontbijttafel de hal in, opbouwen en rond half 11 kwamen de eerste bezoekers al binnen. Een gezellige beurs, die de hele dag wel een beetje doorliep.
Na afloop kwam de mededeling dat de beurs in Vaassen volgend jaar niet meer georganiseerd gaat worden, maar alle aandacht uitgaat naar Assen. Rob en ik blij dat we er nu tussen zitten.....


Volgend jaar gaan we dan wel gelijk een weekje vakantie boeken in een nabijgelegen vakantiepark, want nu waren we te moe om er ook even op uit te gaan, zoals een stukje fietsen, museum bezoeken etc. en in het najaar in Drenthe moet je toch wel even de bossen ingeweest zijn hé!
Dus volgend jaar rond 16 november ben ik verzekerd van een weekje vakantie, een heerlijk vooruitzicht.

4 opmerkingen:

Helma zei

Ziet er goed uit Thea en Rob!

Groetjes helma

thea zei

Leuk vooruitzicht Thea en de foto's van deze korte tijd zijn heel leuk

Groetjes Thea

Jolinda Koek zei

Lekker hoor, zo'n weekendje samen weg. Even de batterij opladen.

Anoniem zei

Hé, meis, leuk dat je het zo fijn hebt gehad en fijn dat je het zo leuk hebt gehad!!
Assen ken ik wel; is bepaald niet "naast de deur". maar een mooie omgeving.
Amuseer je met Sint (of doe je er niks aan? ik in ieder geval niet, hahaha; zou alleen met de roe krijgen!).
Groet, Rya