donderdag 1 december 2016

Dag 1: Hoekje


Goedemorgen allemaal.
Elke dag, 24 dagen lang, tot aan de Kerst, zal rond 9.00 uur  hier het nieuwe item van Thea's Adventskalender 2016 uitgelicht worden.

Het is erg leuk om te horen dat de Adventskalender dit jaar zo goed ontvangen is. Daarom ben ik ook wel een beetje vereerd dat er - ondanks de drukke decembermaand - in vergelijking met de voorgaande 2 jaren, toch weer meer deelnemers zich hebben ingeschreven.

Een extra welkom daarom ook voor de deelnemers. Leuk dat jullie allemaal mee doen dit jaar. Veertien deelnemers hebben zich ingeschreven. Ik hoop dat het jullie lukt om de komende maand ook mee te doen. Lukt het niet, of is het tempo te hoog, of gewoon je agenda te druk, niet erg..... Je hebt tot 6 januari 2017 om een foto van het project op te sturen, en zo niet....., dan maak je het gewoon rustig in je eigen tempo af, ook leuk!

Een aantal van jullie doen mee met de dagelijkse mail-versie; de anderen kunnen de workshops volgen aan de hand van het boekje met workshopbeschrijvingen. Misschien kunnen jullie elke dag ook even op t blog langs komen om even hallo te zeggen of om evt. bijzonderheden mee te kunnen lezen.

Vandaag, op de 1e dag maken we het hoekje of kijkkast gereed om het tafereeltje er tegen te kunnen bouwen. Dus ga lekker aan de gang met behang en vloerbedekking. Ik ben benieuwd wat jullie er van maken!

 
Veel plezier  en tot morgen!
 

Heb je interesse in het hele project, dan kun je het boekje met workshopbeschrijvingen aanschaffen. Tot 1 januari a.s. kost deze € 12,50. Hierna zal het boekje exclusief verkocht worden via Minidoor- Workshops & Poppenhuisminiaturen. De prijs zal dan € 15,00 bedragen.

©Thea

5 opmerkingen:

Krin zei

Veel succes en knutselplezier aan allen die meedoen met dit mooie project.

Jolinda Koek zei

Ja hoor, ik kom zeker elke dag even langs!
Maar nu ga ik snel naar boven, anders loop ik achter......

Marianne zei

Hoi Thea, ik heb het volledige pakket besteld, maar zou het toch ook wel fijn vinden om via de email mee te kunnen doen. Ik heb het pakketje nog niet ontvangen, vandaar. Geen reden tot paniek, vandaag wordt er een 2e poging gedaan. Alvast dank.

Helma zei

Hoi Thea, Ik heb het boekdoos voor de dag gehaald waar het kersttafereeltje in past. ik enk nog even over de kleur / behang van de achterwand na in combinatie met de rest. Ik schrijf vandaag nog een blog hierover.

Avana's Mini World zei

Ik ga vandaag voor de derde keer beginnen met het hoekje. De eerste poging van piepschuim (wat dus duidelijk niet hetzelfde is als foamboard lol) was het echt niet, de tweede poging met twee plaatjes piepschuim is wel goed gelukt, maar ik geloof dat ik het toch leuker vind om het in een lantaarn te maken ;)