collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 9 mei 2016

Hemelvaartsweekend 2016

Afgelopen weekend hadden we heerlijk 4 dagen vrij. Daarbij zou het tropische warm worden. Dion is nog op zee en Daphne ging met de scouting naar de Kaagcup. Dus 4 dagen om vrij in te plannen, geen vast dagritme aan te hoeven houden en doen waar je zin in hebt.

Nou helaas dat laatste natuurlijk niet helemaal, want helemaal doen waar je zin in hebt met een webwinkel, overname beurshandel, digibordopdrachten en een tuinverbouwing, gaat niet echt lukken natuurlijk.


Donderdag ben ik met frisse moed aan de slag gegaan in de tuin. De borders moesten opgehoogd en alle plantjes opnieuw gepoot worden. Zaterdag heb ik vervolgens het overtollige zand uit de zandbak - wat ooit een miniatuurdorp zou worden - in zakken geschept om op te ruimen.

 
Op de vlonders na is dit deel van de tuin nu klaar en kunnen we nu in alle rust genieten van de hangmat. Zaterdag avond had ik nog een klein 1:1 knutselwerkje. Het aquarium van Dion staat al een jaar leeg, deze heb ik een goede schoonmaakbeurt gegeven, vijverplantjes gepoot en voorzien van kaarslicht, leuk voor de warme zomeravonden in de tuin.


Tussen donderdag en zaterdag zit natuurlijk nog een vrijdag. Deze had ik al gereserveerd voor mijn computerbedrijfje. Op dit moment ben ik met een grote opdracht bezig, maar een lang weekend vrij gaf ook een aantal teams de mogelijkheid om even een helpdesk vraag bij mee neer te leggen. Dus dit voor hen opgelost.
En als ik dan toch achter de computer zit, dan doe ik ook gelijk nog maar wat webwinkel onderhoud. Altijd leuk om te doen.

Park Clingendael - Den Haag - mei 2016

En dan blijft de zondag nog over. Moederdag, maar geen kinderen in de buurt. Daarom met Rob de natuur en de schaduw opgezocht in Clingendael, een Haags stadspark, waar we ook een bezoek hebben gebracht aan de Japanse Tuin, een broodje hebben gegeten bij het Theehuis en toen we in de middag thuis kwamen was Daphne inmiddels ook onderweg naar huis. Dus toch nog samen met Rob, Daphne en haar vriend Jeffrey een gezellig middag en avond gehad.

Japanse Tuin - mei 2016

Eigenlijk de hele dag niets gedaan, ik begon me er al schuldig over te voelen, dus toen om 11 uur iedereen richting bed vertrok, heb ik nog maar even de badstoflapjes opgevouwen en voorzien van maatvoering en prijsje... Een heel gezellig, druk, maar ook ontspannen 1:1 weekend gehad, en het fantastisch mooie weer, met strakblauwe lucht en hier en daar een klein wolkje, heeft hier heerlijk aan bijgedragen...

3 opmerkingen:

Helma zei

Wat een mooie tuin is dat die Japanse tuin!

Groetjes Helma

Rya, Rotterdam zei

Nou Meis, jij was lekker "relaxed" bezig!!! Wat heb je eigenlijk NIET gedaan??
Alleen zondag, maar dat was extra leuk, denk ik in de Japanse tuin. Zo'n tuin heb ik eens bezocht in het Noorden... in Haren??? Ongelofelijk mooi en intrigerend.
Amuseer je verder met alles wat je doet. Ik denk dat ik dat ook maar ga doen, na alle tijd die ik heb gestoken in de lay-out van Draagkracht. Maar ook dat was leuk!!
Dag Thea, knuffel, Rya

Irna Rijk de Jager zei

Zo je hebt wel eer van je werk...tuin is erg leuk geworden!