collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 23 mei 2016

Beurs Drachten

Ik zie dat er gisteren en vandaag al weer verschillende bezoekers op de mijn blog zijn wezen kijken. Jullie willen natuurlijk erg graag weten hoe het in Drachten is geweest.

Ten eerste: we hebben een super gezellig weekend gehad. Het is altijd en feestje om andere standhouders tegen te komen en weer even gezellig bij te kletsen. Iedereen komt overal vandaan, maar door de vele beurzen die je met elkaar draait, zijn het ook bekenden waar je een band mee op bouwt. Dus alleen al daarom is het leuk om als standhouder mee te kunnen draaien.

Ten tweede: Ons verblijf in Hostel de Stijl was verrassend goed. We hadden eerst een ander hotel in Friesland geboekt, maar omdat onze zoon een week eerder dan gepland van een buitenlandstage terug kwam, hebben we de vakantie geannuleerd en aan mede standhouders gevraagd naar een goed en goedkoop alternatief voor 1 nacht. Dat was dus het Hostel, ongeveer 3 km van de beurs locatie.
We hadden een keurige kamer en het eten was ook goed verzorgd.


Ten derde: de beurs! Vroeg in de ochtend opgebouwd, enorm getwijfeld hoe ik de stand zou opbouwen, of met 2 displays met houten bakken, of toch ook nog een uitstalling van losse artikelen. Ik heb voor het laatste gekozen om de klant toch iets meer variatie te kunnen geven.
We hadden nl een stand van 4 meter omdat Rob het grootste deel alleen achter de kraam moest staan, omdat ik ook een workshoptafel had. In tegenstelling tot vorig jaar liepen de workshops helaas niet zo hard. Van half 12 tot 4 uur konden mensen aanschuiven, maar helaas had iedereen te weinig tijd mee genomen naar de beurs. De meesten vertelden het wel hele leuke workshopjes te vinden, maar alleen even over de beurs konden lopen om de hobbykast aan te kunnen vullen, want thuis was er nog meer te doen Echt zo jammer..... waarom niet gewoon een dagje uitplannen voor een bezoek aan de beurs. Er waren 50 standhouders in de hal, en 2 zalen. Echt voldoende om een hele dag je te vermaken. Goede catering, en bij mij dus een leuke workshoptafel. Dus wat wil je nog meer. Overigens waren er wel een aantal mensen die aanschoven hoor, maar minder als vorig jaar!
Maar goed, we hebben met elkaar een leuke dag gehad, onze producten weer kunnen laten zien en verkopen. Dus nadat alles weer ingepakt was zijn we lekker richting huis gereden, om daar komende week nog even van een welverdiende vakantie te kunnen genieten.

Mochten we van de week nog wat leuks gaan ondernemen, dan kom ik het hier natuurlijk melden met een leuke foto collage. Groetjes. T.

1 opmerking:

Jolinda Koek zei

Zeker jammer dat er weinig mensen aanschoven, maar gelukkig hebben jullie het naar je zin gehad.
Nu lekker genieten van een weekje vakantie!