collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 27 april 2015

Gevonden op de kleedjesmarkt

Ook bij ons in de wijk werd er dit jaar op Koningsdag weer een kleedjesmarkt georganiseerd.

Eigenlijk wilde ik vandaag naar een grotere vrijmarkt in bijv. Delft of Den Haag, maar na mijn rugklachten van afgelopen week, was een lange slentermiddag geen prettig vooruitzicht.

Uiteindelijk was dit ook helemaal niet erg, want na het TV kijken, korte wandeling door het park (met kleedjes) was het weer lekker genoeg om een middagje van mijn balkon kunnen genieten met een zonnetje, hapje en drankje erbij.

Er was op de kleedjesmarkt niet zo heel veel van mijn smaak bij dit jaar, maar toch deze oude naaimachine en Lundby poppenhuis kunnen kopen. Niet gek toch?

Voor de naaimachine ga ik een mooi plekje in de kamer zoeken.

 
Het poppenhuis heb ik meegenomen omdat ik weet dat veel miniaturisten op zoek zijn naar dit soort huizen, ik wil hem daarom graag doorgeven aan een liefhebber. Het huis kostte me € 7,50, dus mocht je dit er voor overhebben, laat het me dan weten, dan houd ik m voor je apart. Het huis heeft wel een opknapbeurtje nodig en het heeft maar een beperkt aantal meubeltjes.

5 opmerkingen:

Chris zei

Wat een leuke vondst, Thea en ik herken een aantal meubeltjes. Van die serie had ik als kind ook spulletjes dus jij weet wel hoe oud die zijn :-)

Groetjes, Chris

Thea van Hasselt zei

Chris, ik herken er inderdaad wel het nodige van. Ik heb echter zelf genoeg andere projectjes, maar deze huizen zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Dus toen ik m zag, toen heb ik m gelijk in mijn tas laten glijden, want ik kan hier zeker iemand mee blij maken!

Jolinda Koek zei

Die naaimachine hebben wij ook, maar staat in de doos op zolder,geen plaats voor. Dat is wel erg jammer, eigenlijk.

Rya, Rotterdam zei

Valt er nog te naaien op dat "ding" ???
Mijn Moeder had er zo één en op dat "ding" heb ik geleerd mijn eigen jurkjes en bloesjes in elkaar te zetten.... Oh jeetje, wat is dat lang geleden....
Ik heb een echt STOKOUDE handnaaimachine....... en ik wil hem kwijt, heb er geen plaats voor en is loodzwaar.. HELP
Doei, Rya

Helma zei

Ik heb ooit voor 1 euro een oude naaimachine en kap op de waterloopleinmarkt in Ugchelen gekocht. De naaimachine staat bij een vriendin die deze verzameld maar de kap wacht op een bestemming als naaiwinkeltje.

Groetjes Helma