collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 20 april 2015

Beursdag in Spijkenisse

Gisterochtend om half 8 vertrok ik met een volle auto op weg naar Spijkenisse. De PPH beurs in Carlton Oasis Hotel was het eindstation. Een leuke hal, met altijd een plekje in de ronde hal....

Vroeger, toen ik nog jong was ben ik hier nog eens naar een dansfeest/disco geweest, dus de ruimte geeft altijd weer leuke herinneringen bij binnenkomst!

Drie tafels telde mijn beurstafel en met mijn 2e stellage gaf het een mooi overzichtelijk geheel. Opbouwen kost altijd wel tijd, en gisterochtend helemaal, omdat Rob verhinderd was en ik alleen alle spullen ook uit de auto naar binnen moest halen. Maar gelukkig kwam rond 9.15 uur de redder in nood.... Jolinda .... vanuit Vlissingen om een helpende hand te bieden achter de kraam.
 

Weer veel mensen aan de kraam gehad en ik hoop weer voldoende mensen tevreden gesteld te hebben met de artikelen die ze kochten. Helaas was het deze keer niet gelukt om met een nieuw workshoppakketje te komen, maar ach, Drachten is in aantocht, dan gaan we daar weer kijken of er nieuwe dingen te maken zijn!

Aan het eind van de dag toen het wat rustiger werd even gezellig staan praten met verschillende standhouders en ik ben even gaan kijken bij de poppenhuisclub van Oostvoorne, welke het afgelopen jaar met elkaar aan een Zaans Huisje hebben gewerkt. Zo leuk om te zien dat iedereen zo'n huisje op een andere manier inricht. Ook altijd goed voor je eigen inspiratie! En dames, ik begrijp dat jullie een wachtlijst hebben voor alle nieuwe aanmeldingen, want van zo'n leuke club zou ik ook zo lid worden (als het dichter in de buurt zou zijn).

Zelf kocht ik ook nog 2 artikelen. Eerst even naar de kraam van Anja's Handwerkatelier, want na de uitleg in Rijswijk had ik toch besloten om een fijner borduurgaas te nemen als wat bij het By the sea -borduurpakketje van Sonja Balks zat. Dat gaas geeft maar 6 steekjes op 1 cm, nu heb ik Batist evenweave coton with 22-draads gekocht. Daarmee kan ik verschillende standtafereeltjes maken, terwijl ze dan ook nog allemaal (ingelijst) in een nautisch projectje terecht kunnen.
 
 
En bij Fenicole Miniatures kocht ik de mooie schaal.
Jolinda zocht een witte uit, ik ben voor een blauwe schaal gegaan. 
Het zal waarschijnlijk verwerkt worden in de afronding van mijn Griekse Vensterbankhuisje. In 2012 ben ik hier via het PPH forum mee begonnen, maar helaas moet het binnenshuiswerkje nog verder afgewerkt worden!
 
Na de beurs alles weer ingepakt, en vooral in alle rust, want de temperatuur buiten was inmiddels erg lekker geworden, en met nog een autorit voor de boeg, wilde ik niet teveel warmte over me heen krijgen. Alles staat inmiddels weer in de kast, kas is geteld en boekhouding is gedaan!
Op naar de volgende beurs: zaterdag 23 mei in Drachten!

5 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Ja, die schaal blijft mooi, de volgende keer neem ik een bruine.

Leuke beurs is Spijkenisse, vooral gezellig en knus.

Irna Rijk de Jager zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Irna Rijk de Jager zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Irna Rijk de Jager zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Rya, Rotterdam zei

Het was een leuke beurs! Nog leuker was het om jullie weer te zien!! Ik heb mos aangebracht op het dak van het kleine kijkkastje; had n.l.de dakpannetjes in een paar stukjes moeten plakken; dat wilde ik een beetje camoufleren; werkt erg goed.
Ik groet je weer zeer.
Rya