collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

dinsdag 28 april 2015

Bed-, Bad- en Broodvoorziening......?

Met de politieke kwestie rond de bed-, bad- en broodvoorziening nog vers in het geheugen ben ik er van de week achter gekomen dat er iemand intrek heeft genomen in mijn caravan.

Niet iedereen schijnt te kiezen voor een verblijf in de BBB-voorziening van de gemeente. Zo'n verlaten caravan is dan een goede optie om in illegaliteit in Nederland te kunnen blijven, helemaal als het wat beschut achter in mijn vitrinekast staat te wachten.

Van de week is er een bed (twijfelaar) naar binnen gesjouwd en ook werd er nog oud beddengoed gevonden. Op dit moment is er niet veel meer nodig om in elk geval een dak boven het hoofd te hebben en een beschutte slaapplaats. De komende weken komt er wel een moment dat er bij het grof vuil andere meubelstukken en serviesgoed gevonden gaat worden.....


3 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Heel erg leuk, die caravan, Thea, zou er zo mee weg willen....

Helma zei

leuk! Ik ben benieuwd naar de bewoners.......

Groetjes Helma

Rya, Rotterdam zei

Wat ben je toch een fantasievolle poppenhuisarchitect, die ook nog eens inspeelt op de politieke strubbelingen van onze (goede??) Oompje Overheid.... je weet toch dat Vadertje Staat reeds lang geleden is overleden....!!
Groet, Rya