collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

dinsdag 11 maart 2014

Beurs Rijswijk - maart 2014

Het is al weer even geleden dat ik op het blog iets geschreven heb.
De afgelopen periode ben ik erg druk geweest met de voorbereidingen voor de Poppenhuis en Miniaturenbeurs in Rijswijk. Voorraden bijgewerkt, maar ook nog een bestaand workshoppakketje in een nieuw jasje gestoken en een nieuw pakketje samengesteld: de lapjes molen voor in de naaikamer. Gevuld met Tilda lapjes. Leuk om zo tussendoor nog even te maken.Vrijdagmiddag de beurstafel opgebouwd, zaterdagochtend ingericht. Jolinda kwam ook nog met haar nieuwe spulletjes aan, dus deze kregen voor 10 uur ook allemaal nog een plekje en toen kon de beurs beginnen. Een gezellige, en voor ons best wel een  redelijk drukke beurs. Veel mensen ontmoet (teveel om hier allemaal op te noemen), maar Christel maakte een mooie foto van ons drietjes.
Daphne staat alleen niet op de foto, wel jammer, want ook zij heeft veel werk verzet.


De Berenklokjes actie van Helma was ook een succes, regelmatig kwamen er mensen voorbij die er over hadden gelezen op Helma's blog of in mijn webwinkel en wilden ook graag een berenklokje kopen, waarvan de opbrengst volledig ten gunste komt van de stichting GBYH.
Tijdens het afgelopen weekend heeft de actie bij mij aan de kraam € 40 euro opgebracht, maar er zijn nog tot 4 april klokjes te bestellen. Lees hier meer over op de site van Helena's Miniaturen.


Op de wat rustige momenten kon ik zelf ook even de beurs over en wat aankopen doen.

Via Marktplaats had ik eerder in de week een Greenleaf Caravan gezien bij Pamela van Pamela's Creatieve Ideeën, dus deze ging ik zaterdag halen. Een plaatje, de binnen- en buitenkant al afgewerkt en ook al voorzien van een keukentje. Deze zal er denk ik wel inblijven, de gootsteen is zelfs voorzien van mozaïek steentjes. Hoe de caravan verder ingericht gaat worden weet ik nog niet.


 
Op de zondag nog even naar het nieuwe verfrolletje wezen kijken. Wat lekker klein, heerlijk om in de hoekjes en gaatjes te kunnen komen. En voor de webwinkel nog een aantal artikelen gehaald, die weer als ondersteuning van een artikel in mijn webwinkel kunnen dienen.
 
 
Thuis gekomen alles weer in de gang gezet, en nu gaat langzaam na het tellen van de voorraad de ene na de andere bak de kast weer in. Op naar de volgende beurs.

2 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Ja, het was zeker een leuke beurs. Gezellig ook zo met jullie ( en met Daphne).
En nu: op naar de volgende beurs!!!

Rya, Rotterdam zei


Ook ik vond de beurs weer heel gezellig; heb wat leuke dingen gescoord (allemaal voor 50 cent of een euro; het waren dan ook allemaal kleine dingen).Leukste vond ik dat ik jou en Rob weer even heb gezien en kennismaakte met Jolanda.
Mijn beste aankoop was de kapel. Voor dat bedrag moet ik hem niet persé zelf willen maken. Het kost me moeite, maar ik laat hem nog even als bouwpakket staan; neemt de minste plaats in en ik wil eerst dingen afmaken.
Groet, Rya