collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 17 maart 2014

Van alles en nog wat

Wat kun je hier opschrijven als je allemaal met kleine projectjes bezig bent.
Soms is het zo klein, dan weer voor mijn eigen hobby, dan weer voor de webwinkel, dat het net niet de moeite lijkt om in de pen te klimmen.
Maar juist de afgelopen 2 weken heb ik heel veel aan mini kunnen doen.

Eerst de beurs in Rijswijk, alles voorbereiden, na afloop alles weer tellen, te laat bezorgde artikelen toevoegen in de webwinkel. Nieuwe bestellingen afhandelen. Het kasboek bijwerken. Spullen weer in de kast opbergen...

en ja... die is het meest tijdrovend, want wat zie ik veel en wat loop ik over van nieuwe ideeën. Juist als ik met de voorraad bezig ben komen de meest leuke variaties voorbij om het net weer even anders te gaan doen.

En dan natuurlijk mijn eigen miniatuurdingetjes,
Van de week mijn kerststal maar eens opgeruimd. De kerstmarkt en kerstwinkel staan nog even, want de vitrine kast op de overloop boven heeft een nieuw project gekregen, namelijk de caravan, waar ik al eerder over schreef. Nu dus weer even opruimen om mijn Kerstprojectjes ook weer veilig achter glas weg te zetten als ze niet in de woonkamer staan.
Ik vind het nog iets te vroeg voor mijn Paasei, die komt over 2 weken weer uit de kast.

Gisteren heb ik via Skype met Thea van de OLMC zitten kletsen over wat mogelijkheden voor worskhopjes etc. Hele leuke dingen ook weer uitgekomen en ook langzaam hiermee aan de slag gegaan. Het moet nog even geheim blijven, maar ik ben dus wel lekker bezig.

Vandaag de administratie van de webwinkel maar eens aangepakt, want het 1e kwartaal van het jaar is alweer bijna voorbij en ik zit hard na te denken om een verdeling in mijn beursstand te maken voor als ik op een beurs een kleinere kraam benut, dan de nu benodige 6 meter.

En tussendoor liggen er 10 Xylofoontjes op me te wachten, welke met koperfolie en hout gemaakt worden. Dus na een kopje thee en een boterham ga ik maar weer eens lekker knutselen.

7 opmerkingen:

Kitty de Leeuw zei

wat leuk dat het zo goed loopt

Krin zei

Gezellig is dat toch. Regelmatig een ander mini ietsje in de kamer. Ik heb nog steeds de wintervoordeur staan. Zouden we net als in het tafereel nog snewwue krijgen deze winter?
Eindelijk tijd om xylofoontjes te maken voor je webwinkel. Leuk hoor. Ben reuze benieuwd naar het eindresultaat.

Krin

Thea van Hasselt zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Thea van Hasselt zei

Krin, Kitty', bedankt voor jullie reactie. Altijd leuk om te merken dat je blog gelezen wordt zonder dat er foto' s bijgeplaatst zijn.
En Krin, die xylofoontjes worden leuk!als ze klaar zijn plaats ik een foto

thea zei

Hallo Thea,

Je bent toch lekker bezig en leuk dat je nog een stukje schrijft over de nuttige dingen.
Je zou zelf nog een blog apart kunnen gaan aanmaken, geen mini maar wel leuk om eens neer te zetten........kwam er spontaan uit.

Groetjes Thea

Jolinda Koek zei

Nou, ben wel heel benieuwd wat je aan het maken bent.....

Irna Rijk de Jager zei

Lekker druk bezig. Ben benieuwd wat je gaat maken. Grtjs