dinsdag 21 mei 2013

Beurs Antwerpen

Zondag samen met Rob naar Antwerpen geweest. We hadden afgesproken met Jolinda, Hugo en Lucas om samen de Antwerpse Poppenhuisbeurs te gaan bezoeken, maar daarnaast was het natuurlijk ook erg gezellig om elkaar weer eens te zien en bij te kletsen. Na een rondje beurs zijn we lekker langs de Schelde in het park gaan zitten. We hadden drinken en broodjes bij ons en het zonnetje straalde ons toe. Wat wil je nog meer op 1e Pinksterdag! Hierna konden we het niet laten om toch nog even terug naar de beurs te gaan om de laatste inkopen te doen.


Op de beurs bij Atelier Een op Twaalf de 4 jaar-getijden huisjes bekeken,


met veel bekenden even een praatje gemaakt, rustig alle kramen eens langs gelopen, demonstratie van machines gevraagd, maar ook nog een paar spulletjes gekocht. Een lapje bij de Ooievaar uit De Lier, 2 Schotse ruit lapjes bij Tineke van het Behouden Huis en Jolinda en ik vonden nog verschillende gekantkloste antieke kleedjes en kantjes, dus hier een aantal van gekocht. Ik verwacht dat deze kleedjes wel een plekje gaan krijgen in mijn Kostschool!


In alle opzichten een geslaagd dagje!3 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Ja, het was zeker een geslaagd dagje! Lekker een beetje bij gekletst en genoten van het zonnetje! Het is een mooi uitzicht daar op de Linkeroever.
Moeten we zeker vaker doen, maar er komen nog genoeg beurzen dit jaar.

Helma zei

Ziet er gezellig uit zo picknikken!
Mooi spullen gekocht en ik zi dat Stineke de aatste weken hard gewerkt heeft.

Groetjes Helma

Ineke zei

Leuk zo'n gezellig dagje uit! En ook nog mooie aankopen gedaan, jij dus ook van die mooie kleedjes!