collage voorblad

collage voorblad

zondag 20 november 2016

PPH weekend 2016 (deel 2)

Na de koffie vandaag heerlijk aan de tafel met z'n vieren zitten werken aan onze Kerstmannen en mijn Kerstvrouw. Al snel had ik de onderbroek en onderrok af. Met een mooi kantklos kantje vind ik het erg leuk geworden.
Omdat het toch wel erg mooi weer was vandaag, en de weersvoorspelling voor morgen er veel slechter uit ziet, zijn we toch allemaal toe gaan werken tot een pauze moment in de middag en zijn we heerlijk een uurtje de Overloonse duinen in gegaan om lekker nog even van het najaarszonnetje te genieten.

Hierna konden we nog een uurtje werken, voor het etenstijd werd, maar dat mocht de pret niet drukken, want ondertussen had ik ook de rok van de kerstvrouw af, voorzien van kant en fairy lace.Na het eten waren we nog voor de koffie alweer met z'n allen aan de tafel gekropen en met een lekker muziekje op de achtergrond (en het nodige geklets natuurlijk) heerlijk tot een uurtje of elf doorgewerkt.

 

De jurk van mijn Kerstvrouw is af, enkele naadjes moeten nog drogen, maar de spelden helpen daar goed bij. Nog even gezellig met de beentjes omhoog gezeten en een glaasje port erbij, en toen werd het toch echt weer bedtijd.Welterusten allemaal en tot morgen maar weer!

2 opmerkingen:

Roelie zei

Gezellig zo'n ontspannen en productief weekend. Zo te zien zijn de kerstman en vrouw helemaal in hun nopjes.

Paula zei

Kerstporno, ha ha ha
Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben!

Geniet!

Groeten van Paula