collage voorblad

collage voorblad

vrijdag 8 juni 2012

Minidoor Workshopjes - Nieuw!

In de afgelopen weken ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe workshoppakketjes. De een lukte beter dan de ander, en sommigen verdwenen ook gewoon in de prullenbak. Een beetje ontwerper heeft dat he!
 
Samen op de camping met Jolinda ook een paar ideeën uitgewisseld en ook deze workshopjes verder uitgewerkt tot leuke miniaturen met werkzame workshoppakketjes. In kleine oplage, dus mocht je interesse hebben, wees er dan snel bij.
 
Jolinda kwam met een schelpenkrans, leuk gemaakt met verschillende schelpjes en hout van het strand. Ze had zelfs een voorraadje hout voor me meegenomen om de workshoppakketjes goed te kunnen voorzien. De schelpjes welke in het workshoppakketje zitten zullen vooral de knoopschelpjes zijn, omdat ik deze het meest op voorraad heb, maar ik probeer toch ook om andere schelpjes in het pakketje erbij te stoppen. Met een passend lintje (kan in overleg afgemeten worden) wordt het een 'eigen' werkje.
 
 
Bij Jolinda komt ook het Hondenhok vandaan. Gemaakt van karton en enkelwandig. hier wilde ik een wat sjieker model van maken. Eén die ook leuk bij bijv. een Victoriaans huis staat.
Dit hondenhok gepimpt en extra materialen toegevoegd, maar wel volledig verder van dun karton gemaakt. Een leuk verfje en het is al weer af. Nu de hond nog.....
 
Voor de nieuwsbrief van mijn webwinkel wilde ik een leuke print hebben. Al langere tijd was ik van plan om een landkaart voor in een schooltje te maken. Op de beurs vroegen hier het afgelopen jaar ook al verschillende mensen naar. Dit ook omdat ik de ouderwetse schoolplaten ook in mijn webwinkel heb liggen. Dus nu een workshop Landkaart gemaakt. Door het oud te maken doet het echt weer denken aan de lagere school.... Al hoewel, deze kaart kent de provincie Flevoland, die heb ik op de lagere school nog niet hoeven leren!
 
 
Daarnaast nog een paar kleine dingen gemaakt!
 
     
  
  
 
 
Voor de rest van de afgelopen periode ben ik bezig geweest met de 1:12 Lenteswap van de OLMC. Dit vroeg veel tijd, maar was ook leuk om te doen. Ik ben benieuwd wat Lisette er van vindt. Vandaag is het pakketje op de bus gegaan, dus een foto zal wel snel komen....

Geen opmerkingen: