collage voorblad

collage voorblad

maandag 23 april 2018

Aankopen tijdens de Beurs in Antwerpen

In het weekend van 14 & 15 april had Minidoor haar eerste internationale beurs.
Een beurs om uit te proberen. In verschillende berichtgevingen ontving ik namelijk tegenstrijdige informatie over het aantal bezoekers op deze en andere beurzen in Antwerpen. Omdat Minidoor toch wel regelmatig klanten vanuit België via de webwinkel heeft,  vond ik het toch ook wel eens netjes om een keer de klanten daar live te laten kennismaken met de producten van Minidoor, dus een hotel geboekt en op vrijdag 13 april afgereisd.

Een mooie beurs locatie, waarbij de poppenhuis-stands aan het begin van de beurs stonden en daarna de vele poppen- en beren-stands opgebouwd werden.

Op zaterdag en zondag was de beurs open en mochten we verschillende bezoekers ontvangen, echter zo druk het soms aan de kraam is op de beurzen in Nederland, bleef het hier toch wel een beetje achter. De klanten waren echter wel blij met de variatie aan producten aan de kraam en daar doen we het uiteindelijk voor.

Al met al dus niet een hele drukke beurs, maar dit heeft echter ook zo zijn voordelen. Ik kon namelijk ook eens even rustig rond lopen, dus hier heb ik toch maar eens even gebruik van gemaakt!

Aangestoken door de grote aantal aanwezige beren heb ik me laten verleiden om mijn voorraad teddystof wat aan te vullen en ook heb ik berenoogjes (2 mm) gekocht.


Omdat ik inmiddels thuis het 1:1 kantklos kussen op de tafel heb liggen en dit jaar hier samen met Jolinda mee aan de slag wil gaan, heb ik ook bij "de Zilveren Engel" een aantal kleine kantklosjes gehaald, want een leuk miniatuurkussen is altijd leuk om tussendoor even te kunnen maken.


Bij de meubels aan de kraam van Heidi Ott werd opruiming gehouden, en nadat ik de kast al zeker 4x bekeken had, heb ik toch maar gemeend om het mee te moeten nemen. Ik ga er een bureau van maken in de kamer van het Afrikaanse meisje (in de Kostschool).


Dus mijn beurs was zeker geslaagd, 
dit keer niet alleen als standhouder, 
maar ook als bezoeker.

2 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Deze vakantie ga ik een kantkloskussen maken hoor!

Helma zei

leuke spullen, Thea!