collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

dinsdag 7 juni 2016

Uggs, klokjes en fornuisje

Uggs

Een paar weekjes terug schreef ik op mijn facebookpagina dat ik in het weekend een paar uggs zou gaan maken. Hierna was het stil.... en jullie dachten vast, die is er niet aan toegekomen.
Nou echt wel hoor!, maar door de vakantie en andere bezigheden had ik even geen tijd om er een leuke foto van te maken en een verslag ervoor hier op mijn blog te schrijven.
Ik heb een suèdine stof gebruikt en de binnenzijde voorzien van een dun badstofje, zodat het een teddy uiterlijk heeft gekregen. Wel een priegelwerkje hoor.
 


Klokjes

En terwijl ik mijn bureau aan het opruimen was, vond ik nog een paar laatste houten rondjes. Ik kon het niet laten om even een paar leuke vintage klokjes te maken.... Altijd handig voor ..... ooit!
Kinder-fornuisje

Dit fornuisje had ik al eens eerder gemaakt, in 2013 om precies te zijn. We waren toen bezig bij de OLMC met het Nostalgisch Speelgoed project. Het project is bij mij nog steeds niet af, want steeds weet ik weer iets nieuws te vinden wat ik in miniatuur wil namaken, maar dit fornuisje wilde ik al langere tijd ook in de webwinkel plaatsen. Sinds 1 april is het ook mogelijk om deze te bestellen, maar ik heb het pakketje nu gemaakt met de Silhouette Cameo.

Geen opmerkingen: